П`ятниця, 29.03.2024, 14:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 29 » Урочистості до Дня Конституції України
08:43
Урочистості до Дня Конституції України
12
Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День прийняття Конституції України, що відзначається щорічно 28 червня. 

Напередодні державного свята, на честь 21-ї річниці Конституції України у приміщенні Знам’янської міської ради відбулися урочистості з цієї нагоди.

Традиційно урочистості розпочалися з Державного Гімну України. Учасників зібрання зі святом привітав міський голова Філіпенко Сергій Іванович, помічник-консультант Народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко
12

"Святкуючи День Конституції, ми усвідомлюємо головний закон країни як гарантію громадського миру та згоди, як основу сильної держави, що забезпечує кожному громадянинові свободу і можливість самореалізації. Знаючи трьохстолітню конституційну традицію свого народу, всі українці повинні пам`ятати, що держава – це не лише чиновники і депутати, держава – це весь народ. І від щоденних дій кожного з усіх нас залежить успіх у будівництві країни, якою пишатимуться наші діти та онуки. Бажаю кожній Знам’янській сім’ї здоров’я та миру, добробуту та впевненості у завтрашньому дні. Нехай наша праця буде успішною. Хай процвітає наше місто, наша держава Україна." - зазначив Сергій Іванович у своєму виступі.

«Нехай мир і злагода живуть у кожній родині, нехай усі конституційні права та свободи стануть нормою нашого життя!» – наголосив помічник-консультант Народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко
12

Під час свята були вручені відзнаки міської ради кращим представникам підприємств, установ та організацій міста.

Міський голова С.Філіпенко разом з секретарем міської ради Н.Клименко відповідно до Указу Президента України П.Порошенка від 13.05.2017 № 129/2017 вручили нагрудний знак "Мати-героїня" багатодітним матерям нашого міста.

Не обійшлося і без традиційного вручення учням загальноосвітніх закладів, які досягли  16-річного віку, паспорту громадянина України. 
12
В цей день його отримала Тесакова Руслана. Слід зазначити, що це був паспорт нового зразка, а саме - біометричний.

Гості свята мали змогу насолодитися музичними композиціями у виконанні солістів міського Палацу культури.

По завершенню урочистостей всі присутні поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 839 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты