Середа, 01.05.2024, 17:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 15 » Урочистості до Дня медичного працівника
21:51
Урочистості до Дня медичного працівника
 
12         Традиційно в третю неділю червня в Україні відзначається свято найгуманнішої в світі професії — День медичного працівника. 15 червня урочистості з нагоди свята відбулись на Знам'янщині.
У залі міського Палацу культури зібрались працівники медичних закладів району, лікарень міста, станції швидкої невідкладної медичної допомоги, амбулаторій, ФАПів. Найтепліші слова вдячності тим, хто рятує життя і здоров'я людей, лунали з уст очільників району, міста. Святковий настрій дарували присутнім діячі художньої самодіяльності районного Будинку культури. Привітати медиків Знам'янщини завітав народний депутат України Олександр Єдін, який подякував за самовіддану роботу. Зокрема, він сказав: «Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Своєю добротою, знаннями та досвідом Ви повертаєте тисячі людей до повноцінного життя. Мільйони пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах. Здоров'я - це не лише благо та щастя кожної людини, але і безцінне суспільне надбання. Тому від працівників галузі охорони здоров'я, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння. Прийміть сердечну подяку за Вашу самовіддану працю, за врятовані життя та здоров'я тисяч пацієнтів, за віру і надію, яку Ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання та вдячності з боку держави та суспільства. Зі святом Вас! Нехай праця на благо українського народу приносить тільки задоволення і радість, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов'ю.»
 
12          Олександр Йосипович наголосив, що влада і надалі піклуватиметься станом медицини в місті та районі , нагородив Подяками за багаторічну добросовісну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята кращих медичних працівників:
1. Лопату Марину Сергіївну, фельдшера Знам`янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги;
2. Нікіфоренко Світлану Іванівну, сестру медичну кардіологічного відділення ДЗ „Відділкова лікарня ст.Знам`янка ДП „Одеська залізниця”;
3. Швець Людмилу Іванівну, сестру медичну Знам`янського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням;
4.  
12         Кліменко Зою Миколаївну, лікаря-терапевта КП „Знам`янська обласна бальнеологічна лікарня”;
5. Мущенко Людмилу Олександрівну, сестру медичну стаціонару КП „Знам`янська обласна бальнеологічна лікарня”;
6. Плаксієнко Тетяну Олександрівну, сестру медичну стаціонару КП „Знам`янська обласна бальнеологічна лікарня”;
7. Кульчинську Ольгу Геннадіївну, лікаря-рентгенолога ДЗ „Відділкова лікарня ст.Знам`янка ДП „Одеська залізниця”
8. Джалілову Людмилу Іванівну, сестру медичну приймального відділення ДЗ „Відділкова лікарня ст.Знам`янка ДП „Одеська залізниця”
9. Васильєву Ларису Миколаївну, сестру медичну старшу Кіровоградського обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих;
10. Колосовського Дмитра Петровича, фельдшера Знам`янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги.
 
12          Зі словами подяки та привітаннями зі святом до всіх присутніх звернулись голова Знам'янської райдержадміністрації В.Горб, голова Знам'янської районної ради Т.Михайлова, міський голова І.Крижановський, які розповіли про конкретні кроки керівництва району та міста щодо поліпшення стану медичної галузі та її працівників.  Зокрема міський голова Ігор Крижановський зазначив, що кожен з нас повинен бути вдячним працівникам медичної галузі за сумлінну працю, за гідне виконання свого святого обов'язку, іноді, ціною власного здоров'я.
За традицією у переддень професійного свята своїх власників знайшли численні грамоти, подяки та премії. Кращі представники медичної галузі були нагороджені спільними грамотами Знам'янської райдержадміністрації та районної ради, Почесними грамотами та грамотами Знам'янської міської ради , грамотами та подяками центральної районної лікарні та ДЗ „Відділкова лікарня ст.Знам`янка ДП „Одеська залізниця”.
12         На цьому офіційна частина урочистих заходів була завершена та розпочалася концертна програма - перед медиками виступили художні колективи районного Будинку культури.
12         

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 955 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты