Субота, 11.05.2024, 12:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Урочистості з нагоди Дня Пенсійного Фонду України
15:37
Урочистості з нагоди Дня Пенсійного Фонду України
 
12         Міський голова Крижановський Ігор Борисович взяв участь в урочистостях, що відбулися в управлінні Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі з нагоди Дня Пенсійного Фонду України.
"Відзначаючи це свято, ми вшановуємо невтомну працю багатотисячної спільноти тих, хто за велінням совісті та покликом душі щоденно піклується про своїх співвітчизників, ділиться з ними теплом своїх сердець, чуйністю і добротою. Від професіоналізму та відданості справі кожного працівника Пенсійного фонду залежить повноцінне життя тих громадян, які своєю невтомною багаторічною працею заслужили на повагу суспільства та гідне поцінування», - із такими словами звернувся міський голова до учасників зібрання.
Ігор Борисович вручив Подяки Знам’янської міської ради за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм Корж Ользі Олександрівні, начальнику відділу з прийому та обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна», Горбань Антоніні Валентинівні, головному спеціалісту з виплати пенсій відділу з виплати пенсій.
Своїх підлеглих також привітав з нагоди Дня Пенсійного Фонду України начальник управління, депутат міської ради Суслов Леонід Григорович.
Міський голова побажав працівникам управління добра і злагоди, щастя і наснаги для подальшого виконання такої нелегкої, але благородної місії – служіння народу!

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты