П`ятниця, 19.04.2024, 14:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 20 » Урочистості з нагоди Дня Соборності України
12:58
Урочистості з нагоди Дня Соборності України
 
12         Двадцяте століття залишило нам у спадок величні події, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. До таких належить і те, яке вшанували знам'янчани сьогодні, 20 січня 2012 р.
Урочистості з нагоди Дня Соборності України відбулися у залі засідань виконавчого комітету Знам'янської міської ради. Розпочався захід традиційно – з Гімну України. Вшанувати свято української єдності прийшли представники міської влади, представники трудових колективів, підприємств, установ міста, політичних партій, громадських, ветеранських, молодіжних організацій.  
12           Зокрема, були присутні : міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко. Звертаючись до присутніх міський голова І.Крижановський у своїй промові підкреслив, що 22 січня український народ святкує День Соборності та Свободи України. Це свято вкотре нагадує усім нам про те, що Україна – єдина держава, а ми – єдиний народ.
93 роки тому український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про безпечне, гідне і процвітаюче життя людей, як належить великій нації. Цей день ще раз перекидає міст між минулим і сьогоденням України, стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.
 
12          Сердечно бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров’я, щастя, достатків, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного міста та України.
Після урочистої частини відбулося покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченку.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 683 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты