Середа, 08.05.2024, 08:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 7 » Урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня
14:26
Урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня
12
З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

7 березня у міськвиконкомі відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня. Зі святом 8 Березня всіх жінок Знам’янщини щиро привітав міський голова Ігор Борисович Крижановський.

Поздоровляючи прекрасну половину людства, міський голова відзначив важливу роль жінок-знам’янчанок у розвитку нашого міста.

Звертаючись до жінок, Ігор Борисович також наголосив, що відповідальна життєва позиція жінок-керівників установ, організацій міста є запорукою миру і стабільності, розбудови нашої країни, а любов і турбота – роблять навколишній світ добрішим і світлішим.
 
12
У своєму виступі міський голова зазначив: «Мені надзвичайно приємно вітати Вас зі святом весни і любові – Міжнародним жіночим днем!

Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, в місті де б не працювала жінка, адже неможливо уявити собі наше життя без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.
Своєю мудрістю Ви, оминаєте гострі кути, терплячістю зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов'ю до людей і до праці будуєте майбутнє.

Тож дорогі знам’янчанки, добрі та талановиті берегині людського роду, охоронниці родинного вогнища бажаю Вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей, щирого кохання, міцного здоров'я та родинного затишку. Нехай ваші долі будуть щедро обдаровані теплом і любов'ю, а серця зігріті турботою й увагою рідних та близьких.»
12
Звичайно, не обійшлося свято без приємного сюрпризу. Під час урочистого заходу було нагороджено Почесною грамотою Знам`янської міської ради:

• Мирзу Юлію Павлівну — матір 8 дітей за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Олійник Любов Олександрівну — матір 7 дітей за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Сорокіну Надію Михайлівну — опікуна за сумлінне виконання обов’язків по вихованню та утриманню дітей — сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Міхеєву Валентину Павлівну - опікуна за сумлінне виконання обов’язків по вихованню та утриманню дітей — сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
 
12
• Кравцову Ольгу Олександрівну — заступника директора з навчально-виховної роботи Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 за сумлінну творчу працю, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Чуракову Світлану Степанівну — вихователя — методиста Знам’янського дошкільного навчального закладу № 2 "Теремок” за сумлінну творчу працю, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Пояркову Тетяну Андріївну — ветерана праці за активну життєву позицію, виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління, особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Кучеряву Ганну Іванівну - ветерана праці за активну життєву позицію, виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління, особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
12

• Ткаченко Людмилу Олексіївну - ветерана праці за активну життєву позицію, виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління, особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

• Охріменко Валентину Федорівну — касира Знам’янської центральної районної лікарні за особливі заслуги в системі охорони здоров’я Знам’янського району, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Грамотою Знам’янської міської ради:

• Ніколаєву Ольгу Валентинівну — вчителя української мови та літератури навчально-виховного комплексу "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей”за сумлінну творчу працю, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Подякою Знам’янської міської ради:

• Шуригіну Наталю Іванівну — головного спеціаліста з призначення пенсій відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночного дня 8 Березня.
12
• Наджафову Олену Малик Аджар кизи — підсобного робітника господарського — обслуговуючого персоналу ДЗ "Відділкова лікарня ст. Знам’янка ДП "Одеська залізниця” за смулінну працю, професійний рівень та з нагоди Міжнародного жіночго дня 8 Березня.

Свої яскраві пісні жінкам Знам’янщини подарували вихованці музичної школи ім.М.Лисенка та дитячого навчального закладу №7 «Козачок».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1047 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/4

Кировоград: новости и сайты