Вівторок, 16.04.2024, 14:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 27 » Урочистості з нагоди відзначення 20-ї річниці Конституції України
07:57
Урочистості з нагоди відзначення 20-ї річниці Конституції України
12
24 червня  в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди відзначення 20-ї річниці Конституції України.

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав знам’янчан  з наступаючим святом 

Ми повинні чітко усвідомлювати, що День Конституції так само, як і День Незалежності – це ті фундаментальні речі, які цементують народ навколо ідей патріотизму, єдності нації та національної гордості, – зазначив Віктор Іванович. – Тому крізь призму Основного Закону ми повинні залишатися вірними загальновизнаним цілям: формуванню більш досконалого соціального об’єднання – правового суспільства, встановлення правосуддя, спокою і стабільності у кожному місті та селі, всезагального захисту, добробуту для себе, наших нащадків зазначив міський голова.
12

  Під час урочистостей Сергій Іванович  вручив учням загальноосвітніх закладів, які досягли  16-річного віку, паспорти, отже їх отримали: Жиленко Олександра Володимирівна, Шевчук  Артем  Миколайович, Ратушний  Сергій Володимирович, Єдін  Олександр  Олександрович, Єрмаков Дмитро Олегович.

Сергій Іванович Філіпенко вручив Почесні грамоти Знам’янської міської ради: 

Вурсало Тетяні Миколаївні -  заступнику начальника відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного  центру зайнятості, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня конституції України.

Хоровій групі народного аматорського ансамблю української пісні та танцю «БАРВІНОК» міського Палацу культури (керівник Мельниченко Євдокія Павлівна), за вагомий внесок у розвиток пісенного і хореографічного мистецтва в місті, активну участь у Всеукраїнських, обласних, міських культурницьких заходах та з нагоди Дня Конституції України.
12

Танцювальній групі народного аматорського ансамблю української пісні та танцю «БАРВІНОК» міського Палацу культури (керівник Часник Тетяна Миколаївна), за вагомий внесок у розвиток пісенного і хореографічного мистецтва в місті, активну участь у Всеукраїнських, обласних, міських культурницьких заходах та з нагоди Дня Конституції України.

Грамотами Знам’янської міської ради нагороджені:
Мішіна   Тетяна    Володимирівна   -  завідувач сектору контрольно - перевірочної роботи Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня конституції України.

Горєлкіна   Оксана   Сергіївна  - інспектор з кадрів виробничого підрозділу «Локомотивне  депо Знам’янка, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня конституції України.

12
За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня конституції України оголошено подяку водію Знам’янського міськрайоного центру зайнятості  Сатиру Анатолію Володмировичу.

Після урочистого нагородження гарний настрій подарував присутнім Народний аматорський ансамбль української пісні та танцю «БАРВІНОК» під керівництвом заслуженого працівника культури України Мельниченко Євдокії Павлівни, за участю хореографа Тетяни Часник, акомпаніатора В’ячеслава Марченко

Українська пісня знана на всій землі.  Вона лине над світом, розносячи славу про народ, який дав їй крила. «Щасливі ви, що народилися серед народу з такою багатою душею, народу, що вміє так відчувати свої радощі й чудово виливати свої думки, свої мрії, свої почуття заповітні. Хто має таку пісню, тому нема чого боятися за своє майбутнє, його час не за горами. Під музику українських пісень ми душевно спочиваємо. Скільки в них краси й грації, скільки дужого молодого почуття й сили».

В програмі звітного концерту були пісні присвячені козацькій славі, великій Перемозі, пісні про любов до рідного краю і матері, шевченківська тематика та жартівливі.

Пісенні традиції нашого краю мають давні та глибокі національні коріння. Вслухаючись у хвилюючі слова,що линуть, українські мелодії, дивлячись хореографічні картинки, ми відкриваємо багато таємниць, знаходимо золоті ключі мелодій, чуємо голоси творців, чиї імена зберегли історичні події. Українська пісня завжди змістовна, поетична і мелодійна, народжена неосяжними степами, зеленими гаями і дібровами, стрункою тополею і червоною калиною, високим явором і плакучою вербою.

Тож хай лунають пісні України, оспівуючи і прославляючи рідну землю та об'єднуючи людей !




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/7

Кировоград: новости и сайты