Середа, 03.07.2024, 08:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 65
Гостей: 65
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 19 » Урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів, команд і тренерів області «Спортивна гордість Кіровоградщини 2016».
10:39
Урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів, команд і тренерів області «Спортивна гордість Кіровоградщини 2016».
12
   18 квітня 2017 року делегація міста у складі першого заступника міського голови В.Загородньої, головного спеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А.Сугарея та директора КДЮСШ Є.Гавришевського була запрошена на урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів, команд і тренерів області «Спортивна гордість Кіровоградщини 2016». 

  На заході були присутні перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації С.Коваленко,  голова обласної ради О.Черноіваненко та начальник управління освіти, науки, молоді та спорту В.Таборанський. 

    На  сьогоднішній  день  наша  область продемонструвала видатні успіхи у спортивному житті не лише країни, а й усього світу та входить до трійки кращих областей  України за розвитком спорту. Приємно, що свій внесок до цього зробили й спортсмени Знам’янщини. 

За результатами роботи в 2016 році делегація нашого міста була нагороджена  кубком та дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту за зайняте ІІІ місце у обласних спортивних іграх серед міст та районів області.
12

Щиро дякуємо нашому міському голові Сергію Івановичу Філіпенку та всьому депутатському корпусу за підтримку, а нашим спортсменам і тренерам за високі спортивні досягнення та результати.

     Начальник відділу молоді, спорту
     та охорони здоров’я                                               Р.Ладожинська

Переглядів: 796 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты