Субота, 20.04.2024, 06:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 15 » Урочистості з нагоди закінчення 9 класів
12:31
Урочистості з нагоди закінчення 9 класів
 
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович взяв участь у урочистостях з нагоди вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням загальноосвітніх шкіл міста.
     
Він висловив свою повагу освітянам міста за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами як вихованців, так і учнів на різних рівнях – від місцевого до державного.

При цьому він, зокрема, сказав: «Шановні випускники! 9 років ви навчалися у цьому навчальному закладі, тут ви зробили свої перші кроки, набиралися сил та розуму. І всі ці роки Вас супроводжувала свята батьківська любов, помножена на терпіння, доброту та хвилювання. Бажаю кожному із Вас упевнено зробити перші кроки на довгому й омріяному шляху самостійного життя.     
 
12
Нехай світить вам в дорозі світлий промінчик батьківської любові, зігріває тепло рідного дому, надихає на чергові досягнення впевненість у власних силах. Бажаю Вам щасливої долі і обов’язково подальшого навчання. Адже будь-який успіх у будь-якій справі завжди ґрунтується на знаннях, досвіді, навичках. Разом з тим, ніколи не забувайте своєї рідної домівки, звідки протягом 9-ти років щодня вас проводжали батьки до школи. У цей день найщиріші слова вдячності та шани висловлюю вчителям. Спасибі за Вашу невтомну, подвижницьку працю та педагогічну мудрість. Усього найкращого зичу батькам. Нехай діти будуть Вашою гордістю та опорою і завжди радують вас своїми новими досягненнями та успіхами».    

Святкували, як завжди – урочисто й піднесено. Випускники із сумом, а подекуди й сльозинкою на очах, а решта школярів з полегшенням після довгого навчального року.
    
Звучав Гімн України, піднімали державний Прапор. Найкращих слів і наймудріших порад добирали 9-ти класникам вчителі, гості, батьки. Чимало школярів одержало Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях. 
 
12
Найщиріші вітання Вам, шановні батьки, бабусі, дідусі! Перед вашими дітьми та внуками відкривається нове майбутнє. Вони твердо і впевнено підуть обраним шляхом, здобудуть багато славних перемог в ім’я міста, області та країни в цілому, досягнуть вершин професійного успіху і ще не раз порадують вас своїми життєвими здобутками.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 810 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты