Субота, 04.05.2024, 23:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 9 » Уроки історії
09:03
Уроки історії
 
12         Міський краєзнавчий музей у співпраці з НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст.. № 2-ліцей» практикує проведення уроків історії на базі музею згідно шкільної програми. З початку року вже проведено 4 таких уроки (активно співпрацює вчитель Філіпова С.М.). Цього разу до нас завітав 10-А кл. Тема досить складна – «Наш край у період громадянської війни. Національно-визвольні рухи 1918-1922 років». Але матеріалів за цією темою зібрано багато, отож півтори години (2 уроки) молодь уважно простежувала зв’язок складного процесу державотворення 1917-1922х років з нашим краєм. Цікавих фактів було багато. 
12           А ще – старовинні фото, документи, матеріали того часу допомагають уявити трагізм цього періоду. На завершення зробили акцент на сучасних дослідженнях цієї теми історичного клубу «Холодний Яр» (м.Київ, президент Р.Коваль), який у співпраці з нашим краєзнавчим музеєм з 1999 року (за матеріалами краєзнавця Шкоди В.Є.) провів значну роботу по дослідженню діяльності Холодноярської республіки на території нашого краю. Презентовано музейну літературу та відеоматеріали з цієї тематики.
Такі комбіновані уроки на базі музею сприймаються досить позитивно, тому запрошуємо усіх вчителів історії міста до співпраці.

Директор музею
Т.Кулик

Категорія: Новини культури | Переглядів: 788 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты