Неділя, 05.05.2024, 06:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 10 » Уточніть свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців
10:10
Уточніть свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців
  12
Шановні Знам’янчани!
З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців для проведення голосування на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради. 

Не залишайте перевірку на останній день - за п’ять днів до виборів внесення у списки можливе лише за рішенням суду, а в день виборів - взагалі заборонене. Тож якщо є сумніви - звертайтеся зараз!

Особливо це стосується осіб, яким виповнилося 18 років, які змінили прізвище або отримали громадянство, а також тих, котрі на попередніх виборах не виявили себе в списках або їхні дані були внесені помилково.

Звертаючись до нас Ви не витратите багато часу, але будете впевнені, що у день голосування ніщо не завадить Вам проголосувати за обраного Вами кандидата! При собі мати паспорт.
Наша адреса незмінна: м.Знам’янка, вул.Жовтнева,19 (приміщення міськвиконкому), кабінет №6. Телефони відділу: 2-14-95, 7-42-43.

Крім того, кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може перевірити свої дані в "Особистому кабінеті виборця” на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты