Субота, 04.05.2024, 12:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Утворено Координаційний центр надання допомоги учасникам АТО,їх сім’ям, та сім’ям загиблих,військовим частинам,та іншим військовим формувань
13:19
Утворено Координаційний центр надання допомоги учасникам АТО,їх сім’ям, та сім’ям загиблих,військовим частинам,та іншим військовим формувань
 
12
В рамках обласної програми, для координації дій волонтерів та громадських організацій, розпорядженням міського голови від 10 жовтня 2014 року №179 утворено Координаційний центр надання допомоги учасникам АТО, їх сім’ям, та сім’ям загиблих, військовим частинам, та іншим військовим формуванням.

Всі волонтери та громадські організації повинні зареєструватись в Координаційному центрі із зазначенням адрес пунктів збору допомоги, та надавати щотижня інформацію про обсяг отриманих коштів, товарних і продуктових цінностей та напрямкам їх використання по узагальненій інформаційній довідці .

Відповідального за координацію дій щодо надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей призначена секретар міської ради Адамович Н.А., контактний телефон – 2-20-38. До складу Координаційного центру увійшли начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., начальник відділу освіти Попова Н.О., начальник УМА та ЖКГ Лаптєва Л.О., начальник відділу земельних питань Грицюк А.А., начальник Пенсійного фонду Суслов Л.Г., начальник міського центру зайнятості Компанієць Л.В., військовий комісар Чижма О.В., начальник юридичного відділу Данільченко Ю.В., начальник Знам’янського МВ УМВС гулий А.А., голова міської ветеранської організації Бабійчук Г.О. та представники громадських організацій міста.
 
12
Крім державних  допомог, передбачених законом «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів сімей», обласним бюджетом виділені додаткові кошти на підтримку сімей загиблих воїнів АТО по 10,0 тис.грн., для лікування поранених – 5,0 тис.грн.

Координаційний центр вивчає інформацію та розробляє заходи по увічненню пам’яті загиблих знам’янчан в АТО, виділення сектора військових поховань на міському кладовищі, розміщення стендів у краєзнавчому музеї та школах, присвячених загиблим в боротьбі з агресором, при святкуванні державних свят передбачено покладання квітів на території військових поховань, вивчається питання забудови площі Героїв Майдану з метою визначення черговості виконання робіт та джерел фінансування.

Інформацію про роботу Координаційного центру по наданню допомоги учасникам АТО буде надаватись на сайті міської ради та в газеті Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 897 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты