Середа, 03.07.2024, 20:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 42
Гостей: 42
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 14 » УВАГА – громадське обговорення!
16:36
УВАГА – громадське обговорення!
 
12         Майбутнє парку відпочинку міста Знам'янка сьогодні дуже залежить від відповідальності та згуртованості міської громади!
У черговому номері газети "Знам'янські вісті" від 2 червня 2012 року № 42 під заголовком "Якщо не ми, то хто?" мешканка міста О.Варивода пропонує всім знам'янчанам висловити свою думку та пропозиції щодо благоустрою нашого парку відпочинку.
Всі ми хочемо бачити наші парки і сквери чистими і затишними, як і місто в цілому. Більшість знам'янчан вважають, що центральний парк міста – його обличчя, зелена окраса і затишне місце для культурного відпочинку. Принаймні, таке його головне призначення.
Знам'янчани старшого віку пам’ятають, яким чистим, доглянутим був наш парк колись. Туди приходили з дітьми наші діди, потім батьки, ми, наші діти та онуки.
Впевнені, що кожен мешканець міста хоче бачити наш парк не з потрощеними лавками та купами сміття біля них, із розкиданими довкола пляшками з-під різних напоїв, а чистим і затишним, з добротними атракціонами. Чи навіть хоча б для того, аби влітку можна було просто посидіти в затінку.
Тому у майбутньому парк відпочинку повинен стати окрасою міста, його візитівкою, місцем відпочинку гостей та мешканців міста його центральної частини.
Тут, гадаю, ніхто не заперечуватиме, що вагоме слово у питаннях, ЯКИМ БУТИ НАШОМУ СПІЛЬНОМУ ДОМУ - ЗНАМ'ЯНЦІ, матиме саме господар, міська громада нашого міста.

Тож розпочинаємо громадське обговорення…

Свої пропозиції та думки з приводу благоустрою міського парку відпочинку просимо направляти на електронну адресу офіційного сайту Знам'янської міської ради uitaliy_xx@mail.ru







Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты