Субота, 20.04.2024, 17:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 19 » Увага! Обговорення ПРОЕКТУ РІШЕННЯ
14:17
Увага! Обговорення ПРОЕКТУ РІШЕННЯ
 
12         Про затвердження Програми розвитку та вдосконалення ринків з продажу продовольчих та непродовольчих товарів в м. Знам`янці на 2012-2015 роки

ПОВІДОМЛЕННЯ
Відповідно до Указу Президента України від 23 травня 2001 року № 334 «Про заходи щодо вдосконалення функціонування ринків з продажу продовольчих та непродовольчих товарів», ст.ст. 26, 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення сприятливих умов для розвитку підприємництва у сфері торгівлі, поступового переходу до сучасних форм організації торговельної діяльності, підвищення якості обслуговування населення управлінням економіки і власності виконавчого комітету міської ради розроблений проект рішення "Про затвердження Програму розвитку та вдосконалення ринків з продажу продовольчих та непродовольчих товарів в м. Знам`янці на 2012-2015 роки".

З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на сайті Знам'янської міської ради.
Згідно Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою публічного громадського обговорення, вдосконалення проекту рішення, врахування інтересів суб`єктів підприємництва та громадськості, просимо всіх зацікавлених осіб пропозиції та зауваження до вказаного документу надсилати протягом 30 днів з моменту опублікування проекту до управління економіки та власності за адресою м. Знам’янка, вулиця Жовтнева, 19, каб.12, 13, телефони для довідок 2-19-72, 2-20-18.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 687 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты