Четвер, 25.04.2024, 16:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Увага ветеранам!
09:04
Увага ветеранам!
А
12
У День захисника Вітчизни, напередодні Дня визволення Знам’янки від німецько-фашистських загарбників, та в рамках проведення акції «Увага ветеранам» секретар Знам’янської міської ради А.В.Тесленко відвідав ветеранів та учасників війни, що перебувають на стаціонарному лікуванні у центральній районній та відділковій лікарнях.
Андрій Тесленко наголосив, що сьогодні одним із головних завдань Президента України є активізація патріотичного виховання молоді, і наші ветерани є людьми, які здатні підвищити інтерес молодих людей до військової служби, підняти авторитет Збройних Сил у суспільстві.
Андрій Вікторович привітав ветеранів із святом, побажав міцного здоров’я, багато років життя, затишку в оселях, подякував їм за наше мирне майбуття та завірив, що міська влада, кожен урядовець будуть робити все, що від них залежить для того, щоб кожен ветеран, кожен наш визволитель відчували увагу та піклування, щоб кожний розумів – «Ніхто незабутий – ніщо незабуте!». Ветерани отримали гостинці та задоволення від спілкування з представником міської влади, висловили свою вдячність медичному персоналу та задоволення умовами, що створені для ветеранів у лікарнях. 
12Після відвідування ветеранів у лікарнях А.В.Тесленко та голова Знам’янської міськрайонної громадської організації «Спілка учасників бойових дій і ветеранів військової служби» В.В.Дудник відвідали вдома ветерана військової служби В.І.Міняйчева, привітали із Днем захисника Вітчизни та побажали міцного здоров’я. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты