Четвер, 25.04.2024, 19:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 12 » В чарах кохання
08:50
В чарах кохання
12
Любов… Спробуй осягни її, коли вона, як світ, велика й давня. Спробуй опиши, коли люди вклали її в одне однісіньке слово - «ЛЮБЛЮ». 

Кажуть, що кохання і талант приходять не до всіх, так що кохати не тільки насолоджуватись, упиватись своїм щастям, кохати – це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині. Усі ми закохуємося, інколи розчаровуємося, і знову кохаємо, бо світ тримається на любові.
12

Легенди, як з’явилось свято День святого Валентина, вже не одне століття розповідають із покоління в покоління. Приблизно 15-20 років тому, як з’явилось свято День святого Валентина в Україні.  

Романтично відзначили  цей день  і у нашому місті. Зібрав молоді таланти міста в  спільний концерт «В чарах кохання», глядач насолоджувався прекрасними голосами вокалістів студії «Melos»: Інна Калічак, Юлія Нагаєць, Марія Петренко, Дмитро Кірій, Микола Москаленко, Вероніка Запісочна та керівник Руслан Павловський.
12

Пристрасні танці дарували колективи міського Палацу культури та Центру дитячої та юнацької творчості: танцювальна група народного аматорського ансамблю укр.пісні «Барвінок», кер.Т.Часник; танцювальний колектив бального танцю «Грація», кер.В.Кондратюк; Зразковий хореографічний колектив бального танцю "Перлина", кер.Н.Залєвська; Зразковий хореографічний колектив  сучасного танцю "Екстраверт", кер.М.Стукаленко та К.Степанова.
12

Звукове оформлення – Олександр Редько, відеооформлення – Богдан Запісочний та ведучі Марія Петренко і Мирослав Черідніченко.

Завідуюча відділом дозвілля
та роботи з молоддю МПК
В.Кравченко
Категорія: Новини культури | Переглядів: 952 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты