П`ятниця, 29.03.2024, 01:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 5 » В дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка відбулася творча зустріч вихованців з учнями Знам’янської спеціалізованої школи - інтернат
08:19
В дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка відбулася творча зустріч вихованців з учнями Знам’янської спеціалізованої школи - інтернат
12
В дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка відбулася творча зустріч  вихованців  з учнями   Знам’янської спеціалізованої школи - інтернат.

Традиційно, вже багато років поспіль, в рамках міжнародного проекту підтримки людей з фізичними або психічними вадами, юні таланти та педагогічні працівники школи естетичного виховання дарують гарний настрій, а саме музичні дарунки. Вихованці школи та їх наставники від щирого серця та всієї душі, так як це і має бути у справжніх артистів , вітали гостей  концертною програмою «Мелодії дружби». Близько 30 учнів з особливими потребами разом зі своїми вихователями були присутні на цьому заході. 

Теплу, приємну атмосферу свята створювала ведуча концерту, викладач музично – теоретичних дисциплін, Малініна Д. О. В концертній програмі прийняли участь: Джулай Катерина та Мащенко Андрій (клас сольного співу), Нечипоренко Аліна та дует у складі Сухобрус Сніжани та Попопової Альбіни (фортепіано), Свербій Сергій (баян), Лисенко Вікторія (блок флейта), Почхуа Єгор (акордеон),  Гуйван Олександр (гітара), Савченко Аміна (саксофон), Бельш Аліса (скрипка), ансамбль домристів. Старання  юних виконавців та їх наставників не залишали байдужими слухачів концерту. 

Тривалі оплески, захоплені та вдячні погляди дітей з особливими потребами, постійно супроводжували виступи юних артистів.   

По закінченню заходу всі присутні мали змогу сфотографуватися на згадку про зустріч.


Категорія: Новини культури | Переглядів: 861 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты