П`ятниця, 19.04.2024, 07:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 31 » V фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти»
08:32
V фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти»
12
В прекрасну осінню пору, коли природа пломеніє кольоровими барвами, а золоте осіннє сяйво ллється у вікна, в музичній школі відбулося щорічне свято – V фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти». 

Цей фестиваль завжди відбувається на останньому тижні першої чверті, напередодні канікул. Тема V фестивалю - «Культура народів світу очима дітей», де учасники мали можливість долучитися до культурної спадщини народів різних країн через свою творчість. 

В рамках фестивалю цілий тиждень працювала виставка робіт маленьких майстрів, на якій можна було побачити малюнки, вишивку, в’язані вироби, м’яку іграшку, аплікацію, вироби з тіста, пластиліну  та природнього матеріалу, орігамі, прикраси з бісеру, інсталяцію та ін. 

26 жовтня, на гала-концерті фестивалю, гості мали змогу насолодитися сценічними талантами учнів музичної школи: співом пісень та читанням віршів англійською, німецькою, французькою та вірменською мовами, хореографією, грою на інструментах, репом, гуморесками, казками та авторськими віршами у виконанні дітей. Особливістю цьогорічного концерту було декілька сімейних вокальних на інструментальних ансамблів, які стали прикрасою свята. 

Виставка та концерт дозволили усвідомити те, які обдаровані наші діти та які різнобічні їх таланти. Всі учасники фестивалю отримали дипломи.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты