П`ятниця, 19.04.2024, 15:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 6 » В літні пригоди з бібліотекою
13:33
В літні пригоди з бібліотекою
 
12
Літо – це маленьке життя. Літо – чудовий час для зустрічей з друзями, для нових відкриттів. Це сміх, посмішки і просто гарний настрій.  Тому життя в бібліотеках по-справжньому кипить. 

Літні канікули – це унікальна можливість залучення до книги нових читачів, приємного спілкування з літературою,  створення атмосфери творчості під час проведення майстер-класів. Тому бібліотекарі намагаються створювати комфортне дозвілля  для юних та дорослих  читачів нашого міста. 

Якщо запитати будь-яку дитину, що означає для неї літо -  кожен відповість: літо – це, перш за все, канікули, пора ігор і веселощів на свіжому повітрі. Ось тому працівники міських бібліотек обрали для своєї роботи місця активного відпочинку знам’янчан: парк, площадки біля Палацу  культури. Ну і, звичайно, як влітку можна обійтися без ігор, розваг і веселого спілкування! 

 
12
4 липня бібліотекарі центральної бібліотеки запропонували відпочиваючим мамам та їх діткам захоплюючу програму БІБЛІОмікс.  Поки малеча знайомилася один з одним за допомогою вітальних кричалок,  із задоволенням грала в різноманітні рухливі ігри, їхні мами переглядали періодичні видання. Після активного відпочинку діти зайнялися творчістю. Бібліотекарі підготували для них дуже незвичайний майстер – клас з техніки торцювання «Країна майстрів». З її допомогою вони створили яскраві  аплікації, які залишили собі на згадку. 

Попереду ще багато сонячних днів, цікавих вражень та нових зустрічей. Тож кожної суботи працівники бібліотек чекають на вас біля міського Палацу культури. Приєднуйтесь!

Категорія: Новини культури | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты