П`ятниця, 26.04.2024, 05:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 30 » В міській раді проведено День депутата
08:04
В міській раді проведено День депутата
12
На виконання плану роботи  Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2016 рік було проведено День депутата.

Головним спеціалістом з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Є.Скляровським було роз’яснено присутнім основні вимоги Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих України щодо особливостей подання службовими особами декларацій, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру». 

Доповідачем зокрема було відзначено, що депутати міської ради мають подавати електронні декларації за 2016 рік до 01.04.2017 року, а також надано інформацію про розширення кола об’єктів декларування та деталізації інформації, що декларується. 

Відмічено важливе нововведення електронної декларації  - зазначення дати придбання майна і його вартості, що поряд з моніторингом способу життя суб’єктів декларування ( ст.51 закона «Про запобігання корупції») дозволить відслідковувати витрати посадовців і співставляти їх з доходами. 

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко  надала присутнім інформацію щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» в частині основних понять та визначень, стадії затвердження перспективного плану на рівні області, переваг створення об’єднаної територіальної громади та основних вимог до центру об’єднаної територіальної громади, а також її фінансування. Секретар Робочої групи щодо з підготовки матеріалів  для проекту перспективного плану створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади Н.Брунцвік роз’яснила присутнім стан впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території міста.

Обговрили присутні депутати й питання придбання та впровадження системи електронного голосування в міській раді. Секретар міської ради проінформувала присутнім про бюджетні призначення, що передбачені для придбання, навела приклади функціональності та вартості деяких систем електронного голосування, що пропонують виробники на території України. За результати обговорення даного питання, було прийнято рішення щодо винесення його на розгляд сесії міської ради в різному 21.10.16 р.

У Дні депутата взяли участь депутати міської ради, начальник та головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік та Є.Скляровський, секретар міської Спілки підприємців І.Усаченко.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 918 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты