Субота, 20.04.2024, 15:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 11 » В міській раді проведено День депутата
13:34
В міській раді проведено День депутата
На виконання плану роботи  Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2017 рік, за участі секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко було проведено День депутата.

Депутатом міської ради С.Лєвінте було роз’яснено присутнім основні положення проектів рішень, що запропоновані ним для розгляду на черговій сесії міської ради та стосуються затвердження Міської  Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік та Положення про громадський бюджет міста Знам'янки. 

Сергій Васильович ознайомив присутніх з пропозиціями мешканців міста та учасників панельної дискусії, яка відбулася в серпні в залі засідань міської ради за участі активістів та керівників і спеціалістів структурних підрозділів апарату управління міської ради.

Активну участь в обговоренні даного питання взяли депутати міської ради Н.Тесленко, Н.Данасієнко, С.Філіпова, Н.Тишкевич, В.Мацко, Ю.Сопільняк. Всі пропозиції депутатів будуть узагальнені та надані на розгляд постійних комісій.

У Дні депутата взяли участь депутати міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік, секретар Спілки підприємців, член виконавчого комітету  І.Усаченко, представники засобів масової інформації.


Відділ забезпечення діяльності міської ради
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 886 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты