Четвер, 28.03.2024, 11:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 4 » В міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня залізничника
19:23
В міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня залізничника
12
Напередодні святкування Дня залізничника в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди цього свята.
Працівники залізних доріг щодня вкладають свою працю і діляться своєю любов’ю у справі, яка служить на благо всієї української держави. Залізниці донині залишаються ефективним транспортним сполученням і все це завдяки копіткій праці наших залізничників.
12

Працівників залізниці нашого міста привітали: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, перший заступник начальника Дирекції залізничних перевезень Матвієнко Володимир Васильович,начальник відділу кадрів Знам’янської Дирекції залізничних перевезень Пашко Олександр Георгійович.

«Щирих слів подяки заслуговують всі залізничники нашого славного міста. Адже загальний успіх та досягнення складаються із умінь, старань і професіоналізму кожного, хто працює в галузі. Ваша праця користується високим авторитетом серед знам'янчан та гостей міста. Щира вдячність ветеранам за хорошу роботу, за вагомий внесок у розбудову підприємств залізниці. Започатковані Вами традиції продовжують нові покоління залізничників. І я переконаний, що вони й надалі будуть примножувати здобутки та працювати з натхненням», відзначив у своєму виступі міський голова Сергій Іванович Філіпенко.
12

Перший заступник начальника Дирекції залізничних перевезень Матвієнко Володимир Васильович, зокрема, зазначив: «Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування. Також особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування».

Кращих працівників залізниці за багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність відзначили Почесними грамотами й нагородами міської ради та Дирекції залізничних перевезень.
12

Для всіх залізничників міста,   від міського голови  було подаровано надзвичайно гарну корзину квітів.  

А святковий настрій всім гостям подарував яскравий та неповторний  ансамбль народної музики "Візерунок" Тернопільської обласної філармонії.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1025 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/7

Кировоград: новости и сайты