Четвер, 18.04.2024, 12:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » В міському Палаці культури відбулося урочисте свято - 30-річний ювілей міського клубу «Ветеран»
09:50
В міському Палаці культури відбулося урочисте свято - 30-річний ювілей міського клубу «Ветеран»
12
В міському Палаці культури відбулося урочисте свято - 30-річний ювілей міського клубу «Ветеран». Воно зібрало людей, за спиною яких довгий життєвий шлях – учасників клубу, керівництво міста, депутатів та очільників місцевих підприємств.

Святкові поздоровлення й слова вдячності пролунали з вуст усіх гостей, а саме: міського голови Філіпенка Сергія Івановича, помічника народного депутата України О.Довгого Андрія Іщенко, начальника відділу культури та туризму Бабаєвої Світлани Миколаївни, голови міської організації ветеранів України Бабійчук Ганни Олексіївни.
12

Сергій Іванович, звертаючись зі словами привітання, зазначив: «Клуб «Ветеран» - це не просто організація чи колектив. Це - справжня сім’я, це місце, яке дає Вам можливість духовного збагачення. Воно відриває Вас від самотності та відволікає від буденності. Він вже 30-й рік  поспіль робить хороші й добрі справи. Незалежно від соціальних змін чи політики, від пори року чи настрою, Ви даруєте один одному й усім навкруги лише теплі та яскраві емоції. Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги й процвітання! Ми Вас безмежно шануємо, дорогі ветерани, та поважаємо!». 

Міський голова нагородив грамотами міської ради керівника клубу Гребенюк Лідію Іванівну, членів клубу та тих, хто усі ці роки підтримував організацію.
12
Помічник народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко зазначив, що Великий ювілей - завжди привід не лише згадати минуле, а й оцінити сьогодення з прицілом на майбутнє. А також від імені народного депутата України Олеся Довгого побажав всім присутнім більше життєвого позитиву, здоров’я, життєвого щастя, мирного неба та подарував подарунок – чайний сервіз.

Подарунком для всіх присутніх став яскравий концерт за участі солістів локомотивного Депо Василя Браїма, Ольги Флорінцевої та хореографічних колективів міського Палацу культури:  «Топотушки», «Веселка», «Грація».
12
В клубі завжди людно. Сьогодні його відвідують близько 100 постійних членів. Це і ветерани Другої світової війни, і ветерани праці, і просто люди поважного віку. 

В клуб «Ветеран» приходять відпочити, звертаються по допомогу і пораду або просто заходять на вогник. Тож, бажаємо йому миру й злагоди на довгі роки! 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 829 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты