Вівторок, 07.05.2024, 20:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 26 » В міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей
16:17
В міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей
 
12  26 червня 2013 року в міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей за участю першого заступника міського голови В.Джулая, роботодавців, соціальних партнерів та  осіб, зареєстрованих у даному закладі. Метою заходу було надання інформації про ринок праці міста та району, актуальність робітничих професій, реальний попит роботодавців на робітників, важливість вибору першої професії, особливості працевлаштування у сучасних умовах, можливість безкоштовного навчання за сприянням служби зайнятості і т.п.
Директор центру зайнятості Людмила Компанієць розповіла присутнім про соціальні послуги, які надає державна служба зайнятості, провела екскурсію по центру.
–Зараз дуже важливо імплементувати новий закон про зайнятість, прийнятий в межах виконання соціальних ініціатив Президента України. У цьому законі приділено значну увагу молодіжній зайнятості. Зокрема, посилено додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню окремих категорій молодих людей, які неконкурентоспроможні на ринку праці. Законом всім роботодавцям встановлено обовʼязок забезпечити зайнятість пʼяти відсотків такої категорії громадян. Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться   подальше життя кожної людини. Всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Професію слід вибирати свідомо, обдумано, враховуючи свої інтереси, нахили, здібності, внутрішні переконання, стан здоров’я, потреби суспільства у кадрах. Тому спеціалісти центру зайнятості допомагають зробити правильний вибір у житті, адже існує багато цікавих, творчих, необхідних професій,  людині лише потрібно вибрати ту, яка до душі, яка зробить їх щасливими людьми і тут найголовніше – не схибити – зазначила директор центру.
12         Для учасників заходу були створені оптимальні умови для отримання інформації про можливість працевлаштування; професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за допомогою служби зайнятості; перегляду барометру професій; відеофільмів; буклетів; інформаційних матеріалів.
Присутніх ознайомлено з роботою центру зайнятості, його структурою, розміщенням функціонально-просторових секторів та послугами, що надаються центром зайнятості для учнівської молоді, наголошено на важливості правильного вибору професії, адже тільки для тих, хто зумів знайти своє покликання, робота стає радістю, сенсом життя.
Даний захід допоміг присутнім зорієнтуватися у нинішній ситуації на ринку праці. Також присутніх вразили можливості служби зайнятості та наявність послуг, якими вони можуть скористатися, а також умови, які створені завдяки спорудженню нового приміщення центру зайнятості за останні роки.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты