П`ятниця, 29.03.2024, 03:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 28 » В місті розпочато масове прибирання опалого листя
13:16
В місті розпочато масове прибирання опалого листя
12
Настав останній місяць осені, дерева скидають листя та готуються до зими. От і в місті розпочато масове прибирання опалого листя. 

Працівники КП «Комбінат комунальних послуг» прибирають опале листя уздовж центральної вулиці міста. Щоб вітер не розніс кучугури листя, його оперативно вивозять. Робітники не марнують жодної хвилини, але роботи  в цю осінню пору настільки багато, що вивезти усе сміття одночасно не вдається. Листя й інші рослинні рештки у ці дні виносять на узбіччя вулиць ще й мешканці приватного сектора та багатоквартирних будинків.

Зокрема, хочеться відзначити мешканця багатоповерхового будинку по вул.. Грушевського, 49, Зайченка Василія Васильовича, який разом з іншими мешканцями будинку не залишився осторонь,  і власним прикладом доводить, що любов до рідного міста можна проявляти не лише словом, а й ділом.
12

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко подякував мешканцям будинку за проявлену небайдужість до довкілля та зазначив, що очистити місто від опалого листя ми зможемо тільки спільними зусиллями.

Також хочеться звернутися до всіх мешканців міста відповідально поставитись до збору листя і не звалювати його біля сміттєвих баків, а збирати лише у мішки! Нетароване листя, просто висипане на землю, збирати важко і незручно. Частина листя розноситься вітром і це перекреслює всі результати прибирання. 

Додатково хочеться нагадати, що спалювання опалого листя завдає непоправної шкоди довкіллю та людям, а також може спричинити інші довгострокові проблеми зі здоров’ям. Тому спалювати опале листя в місті категорично заборонено.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 763 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты