Субота, 04.05.2024, 09:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 21 » В нашому місті з робочою поїздкою побував заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Яременко
21:55
В нашому місті з робочою поїздкою побував заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Яременко
 
12          21 лютого 2012 року в нашому місті з робочою поїздкою побував заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Яременко та перший заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук. Сергій Яременко, Ольга Довжук разом з міським головою І.Крижановським, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким, побували на будівництві нового об'єкту у місті, а саме - нової школи № 5.Зокрема, керівництво області ознайомилось з ходом виконання робіт на даному будівництві.
Наразі тут вже виконано підготовчі роботи, виготовлено покрівлю,ведеться монтаж перестінків та встановлення вікон.
 
12          Цього ж дня заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Яременко, перший заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук, міський голова І.Крижановський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, голова районної державної адміністрації В.Горб побували у центральній районній лікарні, де перевірили стан виконання робіт по будівництву автономної котельні на території центральної районної лікарні, зустрілися з медичними працівниками даного закладу.
12         Під час зустрічі Сергій Олександрович повідомив, що було вирішено для медичних закладів області закупити 2 потужні апарати ультразвукової діагностики, 3 реанімобілі, ангіограф, гама-камеру та 22 рентген апарати, якими забезпечать усі районні лікарні.
Сертифікат саме на такий сучасний рентген-кабінет Сергій Олександрович вручив головному лікарю ЦРЛ Ігорю Муравському. В свою чергу Ігор Борисович подякував обласній владі за подарунок.  
12         Спілкуючись з медичним персоналом лікарні, заступник голови облдержадміністрації відзначив, що до гарного обладнання потрібні ще й гарні фахівці, тому обласна, районна та місцева влада працюватимуть над тим, щоб для медичних працівників міста та району були створені належні соціально-побутові умови, зокрема, щоб вони були забезпеченні житлом, щоб взагалі у райони та міста приїздили молоді фахівці.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 657 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты