Вівторок, 21.05.2024, 16:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 12 » В обхід Знам’янки будується нова дорога, а під Малою Вискою йде реконструкція автотраси
11:30
В обхід Знам’янки будується нова дорога, а під Малою Вискою йде реконструкція автотраси
 
12       11 вересня 2012 року  під час прес-туру, організованого службою автомобільних доріг у Кіровоградській області журналісти провідних обласних ЗМІ мали можливість побачити як дорожники проводять будівництво та реконструкцію автомобільних доріг у рамках реалізації обласної програми "Центральний регіон – 2015".
Зокрема, на одному зі стратегічних транзитних напрямків області, що прямує зі сходу на захід, вони ознайомилися з ходом будівництва нової дороги в обхід Знам’янки, яка вже найближчим часом має розгрузити транспортний потік у цьому місті.
Загальна протяжність зазначеної ділянки становить 6,4 кілометра та завширшки 60 метрів. Більша частина дороги (4,7 кілометрів) проходить через лісовий масив, тому перед дорожниками разом з працівниками лісового господарства постало надскладне завдання – у стислі терміни розчистити від дерев та підготувати необхідну площу для спорудження нового дорожнього полотна.
Як повідомив начальник відділу експлуатації, утримання доріг та штучних споруд служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Олексій Донченко, на сьогодні на зазначеній ділянці вже проведено вирубку більше 16 тисяч дерев та викорчувано майже 9 тисяч пнів, виконано роботи з влаштування земляного полотна протяжністю 1,7 км., основу якого складає відсів та щебенева суміш завтовшки 38 см.
 
12          Ознайомилися журналісти і з ходом робіт з реконструкції ділянки автомобільної дороги Новомиргород – Велика Виска загальною протяжністю 8 км.
Передбачається, що після проведення реконструкції покращиться транспортно-експлуатаційний стан та підвищаться параметри даної дороги. Зокрема, збільшиться до 7,7 метрів ширина проїзної частини, а ширина укріпленої смуги складатиме до півметра, що у свою чергу, підвищить рівень безпеки та поліпшить умови руху автомобільного транспорту між найближчими населеними пунктами.
Дорожники обіцяють високу якість дорожнього покриття та гарантують що у найближче десятиліття зведені ними дороги не потребуватимуть ремонту.
Всього ж нинішнього року обласною службою автомобільних доріг заплановано ввести в експлуатацію більше 135 км. доріг на загальну суму 393 млн. грн. На початок вересня вже профінансовано дорожні роботи на суму 128 млн. грн.
В області також завершуються роботи з ремонту автомобільної дороги Ульяновка-Миколаїв протяжністю 43,5 км, продовжуються роботи з реконструкції та поточного ремонту автодороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв протяжністю 37 км., ремонту автодороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка в обхід смт. Новоархангельська, в районі сіл Вільшанка та Криничка, на відрізку траси Кіровоград-Знам’янка.
На наступний рік дорожниками заплановано проведення ремонту автодоріг Знам’янка-Луганськ-Ізварине та Полтава-Олександрія, що дасть можливість суттєво покращити сполучення між промисловими та транспортними центрами нашої області (Кіровоградом, Знам’янкою, Олександрією, Смолінською та Новокостянтинівською шахтами) з великими промисловими містами України – Дніпропетровськом та Кременчуком.


                                              За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты