Понеділок, 20.05.2024, 06:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 7 » В облдержадміністрації проаналізовано підходи до формування місцевих бюджетів на 2013 рік у рамках бюджетної політики України
10:35
В облдержадміністрації проаналізовано підходи до формування місцевих бюджетів на 2013 рік у рамках бюджетної політики України
12      6 липня 2012 року міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай взяли участь у пленарному засіданні постійної комісії з питань бюджетної та податкової політики Української асоціації районних та обласних рад Кіровоградської регіональної дорадчої ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. У роботі комісії взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Ларін, голова обласної ради Микола Ковальчук, заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух, начальники галузевих управлінь облдержадміністрації, міські голови та голови районних рад. 
На засіданні було проаналізовано підходи до формування місцевих бюджетів на 2013 рік у рамках бюджетної політики України.
Звертаючись до учасників засідання Сергій Ларін підкреслив, що основні напрями бюджетної політики на 2013-тий рік ґрунтуються на положеннях Програми економічних реформ "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" та програмних документах економічного і соціального розвитку України.
- Сьогодні вся вертикаль влади працює над тим, щоб реалізація бюджетної політики забезпечувала сталий розвиток національної економіки та підвищення стандартів життя громадян, - підкреслив очільник області.
Голова облдержадміністрації наголосив, що в рамках виконання нових соціальних ініціатив, започаткованих Президентом України, обласна влада працює над підвищенням рівня соціального захисту населення, яке потребує від держави більше турботи і уваги – пенсіонерів, дітей-сиріт, людей із особливими потребами.
- В області започатковано низку програм, орієнтованих на подальшу реалізацію соціальних ініціатив Президента України, - зауважив Сергій Ларін. – Це наша обласна програма "Центральний регіон-2015", пріоритетом якої є створення нових робочих місць та забезпечення гідного рівня життя населення, акція "Купуй кіровоградське!", започаткована з метою підтримки місцевого виробника, "Соціальний магазин" – створення мережі магазинів, де можна придбати продукти першої необхідності за цінами від виробника та інші проекти.
Керівник області відзначив, що держава формує бюджетну політику на наступний рік таким чином, щоб зберегти державні соціальні гарантії, підвищувати реальну заробітну плату та продовжувати компенсацію знецінених заощаджень.
- Вже зараз зрозуміло, що державна політика у 2013 році буде спрямована на подальшу дерегуляцію та впровадження реформ у бюджетній галузі, - зазначив Сергій Ларін.
Під час засідання постійної комісії з питань бюджетної та податкової політики Української асоціації районних та обласних рад розглянуто рекомендації щодо формування пропозицій до проекту Закону "Про Державний бюджет на 2013 рік", а також окремо проаналізовано проблемні питання місцевих бюджетів, що потребують вирішення на державному рівні під час формування проекту бюджету на 2013 рік та заходи по удосконаленню механізмів розширення джерел доходів місцевих бюджетів.


                                                За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты