Понеділок, 20.05.2024, 05:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 19 » В облдержадміністрації розглянули стан виконання регіонального проекту "Світла Кіровоградщина
08:50
В облдержадміністрації розглянули стан виконання регіонального проекту "Світла Кіровоградщина
12                Міський голова Крижановський Ігор Борисович взяв участь у нараді, яку провів голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Ларін  із головами райдержадміністрацій та представниками міськвиконкомів області стосовно результатів виконання програми "Світла Кіровоградщина". Сергій Ларін нагадав, що вже півтора року керівники територій працюють над виконанням проекту "Світла Кіровоградщина" у рамках реалізації 10 регіональних ініціатив.        
Значимість цього проекту голова облдержадміністрації оцінює дуже високо, адже якісне вуличне освітлення це не лише комфорт для жителів міст і сіл, а також і питання безпеки. Освітлені дороги і вулиці зменшують статистику травм, дорожньо-транспортних пригод і вуличних злочинів – підкреслив він.          
Також керівник області звернув увагу, що нині у населених пунктах Кіровоградщини відновлено та капітально відремонтовано більше 500 кілометрів мереж і встановлено та замінено 7 858 світлоточок. Але разом з тим, голова облдержадміністрації вважає, що для належного виконання всіх завдань необхідно іще багато працювати, втілювати нові підходи як в енергозбереженні, так і у пошуку додаткових коштів.       
 Як регіональний проект "Світла Кіровоградщина" реалізується на місцях проаналізувала начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук. Вона розповіла, що кожен район розробив власні програми, покликані забезпечити виконання регіонального проекту. При цьому, за її словами, загальний плановий обсяг фінансування розроблених програм та заходів за напрямком "Світла Кіровоградщина" складає більше 35 млн. грн. і розрахований на 5 років.  
Присутні голови райдержадміністрацій одержали низку доручень від голови облдержадміністрації. Сергій Ларін доручив провести інвентаризацію об’єктів, пропонованих до участі у програмі "Світла Кіровоградщина". При цьому одну зі таких інвентаризацій для зразка має провести головне управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації на обраній пілотній території. За дорученням голови облдержадміністрації буде створено спеціальну електронну карту, де в режимі on-line можна буде перевірити які із вказаних населених пунктів освітлено. Наголосив очільник області і на необхідності плідної співпраці із ПАТ "Кіровоградобленерго".        

Із офіційного веб-сайту Кіровоградської обласної державної адміністрації 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 651 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты