Неділя, 28.04.2024, 11:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 5 » В одному із сіл району працівники міліції припинили діяльність пункту прийому металобрухту
08:00
В одному із сіл району працівники міліції припинили діяльність пункту прийому металобрухту
     
12 В одному із сіл району працівники міліції задокументували факт здійснення операції з брухтом кольорових і чорних металів без відповідних документів. 36-річна жителька вирішила підзаробити та почала скуповувати металобрухт чорних та кольорових металів для подальшого його перепродажу за більшою ціною. За місцем свого постійного проживання організувала незаконний пункт прийому та схову металобрухту.

На території її домоволодіння правоохоронцями було виявлено 1760 кг. чорного металу, ваги. Зловмисниця здійснювала операції за готівку, що категорично заборонено в цій сфері.

Жінка організувала незаконний бізнес, не виходячи з дому. За 1 кг. міді платила 25 гривень, а за 1 кг. лому чорних металів 1 грн.

За словами заступника начальника – начальника міліції громадської безпеки міськвідділу Олега Васильовича Клименка, за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.213 Кримінального кодексу України (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 935 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты