Субота, 20.04.2024, 01:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » В приміщенні Знам'янської міської ради відбулися урочистості з нагоди 85-ти річного ювілею заснування газети «Знам'янські вісті»
08:46
В приміщенні Знам'янської міської ради відбулися урочистості з нагоди 85-ти річного ювілею заснування газети «Знам'янські вісті»
12
«Газета «Знам'янські вісті» — єдиний інформаційний вісник нашого міста. На пожовклих сторінках — історія держави переплітається з долями людей, наших земляків, які творили історію Знам'янщини.

У Знам’янці в далекому 1930 році виникла редакція газети «Соціалістичний темп», що несла читачам інформацію про життя міста і району. У напруженому робочому ритмі й творчих пошуках змінився не один колектив, збігло не одне десятиліття, і сьогодні вже творча правнука першого знам’янського видання – газета «Знам’янські вісті» святкує 85-річний ювілей.

12
Перша повоєнна газета – «Сталінська перемога» вийшла у квітні 1944 року. Після цього міськрайонка кілька разів змінювала назву – «Прапор перемоги», «Серп і Молот». У 1995 році міська рада заснувала «Знам’янські вісті».

Найбільший внесок у розвиток міської газети має   Анатолій Романович Загравенко, котрий щедро передавав досвід та знання, навчав журналістської майстерності.

Кожен номер «Знам'янських вістей», який виходить сьогодні, цінний не лише оперативністю висвітлення подій, актуальністю тем, а й тим, що викладені факти, події, заходи, здобутки вже завтра стануть частиною історії рідного краю, а люди – її творцями.

«Непроста це справа випускати видання міської газети, враховуючи різні читацькі смаки і позиції. Одні хочуть бачити простір для обміну інформацією про поточні події життя міста. Інші - висловлюються, що їх цікавить спорт, кросворди й анекдоти. Треті - просто вирватися за межі просто інформації і нарешті-таки прочитати в газеті і, можливо, опублікувати те, що давно припадало пилом у закутках людської пам'яті. У будь-якому випадку «Знам'янські вісті» сьогодні - це результат зусиль нашого коллективу", – зазначила редактор газети "Знам'янські вісті" Надія Коленченко.
12

Міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова привітали колектив та ветеранів редакції з ювілеєм, висловили подяку за творчий труд і плідну співпрацю задля розбудови української держави та зміцнення суспільного діалогу в місті, побажали професійних успіхів і довголіття виданню, здоров'я, миру та благополуччя його співробітникам. 

Цього дня слова  вітань линули від гостей, яких було чимало на святкуванні ювілею, редакції газети "Знам'янські вісті".

12
Родзинкою свята стало нагородження переможців конкурсу "Ми і наші улюбленці" та "Рецепт на "Оскар".
Від імені колективу редакції за теплу зустріч  подякувала редактор газети Надія Коленченко .

І колишні, і теперішній працівники довго розмовляли про спільні роки роботи, згадували цікаві миті життя. І дякували Надії Іванівні за гарно організоване свято, за те, що зібрала їх усіх разом. Адже це унікальна можливість побачити старих друзів. 
12

Нехай же редакція газети "Знам'янські вісті" процвітає, а колектив  працює на благо громади міста та держави вцілому.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты