П`ятниця, 19.04.2024, 13:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 29 » В рамках акції "16 днів про насильства" запущено навчальну онлайн гру для підлітків проти домашнього насильства
11:01
В рамках акції "16 днів про насильства" запущено навчальну онлайн гру для підлітків проти домашнього насильства
 
12  Запущено навчальну онлайн гру для підлітків проти домашнього насильства
Сектор у справах сім’ї та молоді повідомляє, що в мережі Інтернет з’явилася онлайн гра, покликана привернути увагу до питання домашнього насильства. Дана гра була розроблена в рамках інформаційної кампанії проти насильства «Залишайся Людиною». Розробка фінансувалась Європейським Союзом.
Гра доступна у соціальних мережах «ВКонтакте» та «Facebook» і націлена на підлітків. Вона показує гравцям різні віртуальні ситуації, пов’язані з насильством, де вони повинні обрати найбільш доцільний спосіб поведінки. Гра у розважальній формі змушує задуматись про насильство в своєму житті і житті оточуючих та стимулювати позитивну поведінку в реальному світі.
Всі охочі можуть долучитися до гри через вебсайт http://game.vsirivni.com.ua/game шляхом реєстрації на даному сайті, або використовуючи свої профілі «ВКонтакте» та «Facebook». Під час гри учасники обирають тип поведінки для вирішення конфліктних ситуацій, і, в залежності від вибору, отримують бали.
Кожен гравець, який пройшов гру до кінця, має можливість отримати приз – малиновий браслет зі слоганом «Залишайся Людиною», а кращі 100 гравців, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають у подарунок картку пам’яті у вигляді браслету.
Незважаючи на свою привабливу та розважальну концепцію, гра несе дуже серйозне повідомлення про те, що завжди є альтернатива обранню шляху насильства або примиренню з насильством. Гравці зможуть взяти на себе роль свідка, агресора чи жертви в кількох віртуальних ситуаціях, пов’язаних з насильством, і в кожному випадку їм доведеться обирати, яким чином себе поводити. Це не лише змусить вас задуматись про проблему насильства, але і підкаже, яким чином ви як людина зможете впливати в реальному житті на зменшення рівня насильства і вирішення конфліктів.
Ця онлайн гра є елементом широкомасштабної національної кампанії проти насильства «Залишайся людиною», націленої на руйнування стіни мовчання навколо даного явища.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 936 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты