Четвер, 09.05.2024, 02:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 22 » В рамках перевірки стану підготовки ЗНЗ до нового навчального року відбувся плановий щорічний об’їзд освітніх закладів міста
16:35
В рамках перевірки стану підготовки ЗНЗ до нового навчального року відбувся плановий щорічний об’їзд освітніх закладів міста
 
12         22 серпня 2012 року міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, начальник міського відділу освіти В.Сиромятніков, інспектор Знам'янського РВ Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області Н. Крикун, завідуюча санітарно-гігієнічним відділом, лікар з гігієни дітей та підлітків О.Філоновська та представники методичного кабінету побували у всіх загальноосвітніх закладах міста.
12         Мета - якісна й своєчасна підготовка матеріально-технічної бази установ і закладів освіти до нового навчального року, забезпечення сталого її функціонування в осінньо-зимовий період.
 
12          За інформацією начальника відділу освіти В.Сиромятнікова станом на 22.08.2012 року проведено тендер, заключено договір на постачання вугілля; завезено 520,8 тон вугілля, що складає 51,5% від потреби; закінчено поточні ремонти приміщень закладів освіти (навчальні кабінети, коридори, ігрові та групові кімнати, спортзали, їдальні, роздягальні, бібліотеки, туалети); закінчуються поточні ремонти, промивка, ревізія систем теплозабезпечення (насосів,засувок, запірної арматури) та обладнання, яке використовується для водозабезпечення, утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів; виготовлена та пройшла експертизу проектно-кошторисна документація на: капітальний ремонт (заміна вікон на енергозберігаючі) у ЗШ І-ІІІ ступенів № 6, ДНЗ № 5,7; реконструкцію теплотраси у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7, дошкільному навчальному закладі № 5, а також на капітальний ремонт туалету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, де розпочалися роботи та перераховано аванс у сумі 10570,00 грн.
 
12          Проводяться роботи по будівництву туалету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 (підключено до центрального колектора каналізацію та підведено комунікації в приміщення школи, встановлюються унітази та рукомийники). Продовжуються роботи по будівництву туалету у ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Шевченка.
 
12          Відправлено на перезарядку та технічне обслуговування вогнегасники. Придбано та встановлено котли у котельнях загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 та дошкільному навчальному закладі № 5 «Калинонька»; зроблено частковий ремонт з заміною труб каналізаційної системи в дошкільному навчальному закладі № 4 та відремонтовано у котельні котел.
 
12          Відремонтовано дах харчоблоку та відмостку будівлі дошкільного навчального закладу № 2. Відділом освіти замовлена та виготовляється проектно-кошторисна документація на будівництво індивідуального опалення будинку дитячої та юнацької творчості.
Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства замовлена та отримана проектно-кошторисна документація на проведення теплотраси та підключення до індивідуальних котелень дошкільні навчальні заклади № 7 «Козачок», № 8 «Світлячок» та станцію юних техніків. На даний час проводяться роботи по будівництву теплотраси дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок». Відремонтовано спортивний зал ЗШ І-ІІІ ступенів № 6. Проведено ремонт електричного котла в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті. В будинку дитячо-юнацької творчості за рахунок благодійних внесків встановлено енергозберігаючих 12 вікон та 1 двері. На роботи по підготовці до нового навчального року та зими витрачено 109,32 тис.грн. бюджетних коштів та 163,88 тис.грн. благодійних внесків.
Як зазначив Ігор Борисович, під час підготовки до нового навчального періоду, основні зусилля мають бути спрямовані на підвищення рівня комфорту, безпеки дітей, забезпечення належного санітарно-епідеміологічного стану закладів освіти.
При зустрічах із педагогічними колективами, керівництво міста щиро дякували директорам шкіл, вчителям за велику працю, творчий підхід при здійсненні ремонтних робіт, небайдужість до шкільних проблем .


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 683 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты