П`ятниця, 26.04.2024, 20:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 7 » В селищі новий тротуар
11:21
В селищі новий тротуар
  12
Минулого року в смт. Знам’янка Друга розпочали асфальтувати тротуари на тих вулицях, де пожвавлений рух транспорту. Але завершити розпочате не вдалося у зв’язку з тим, що платіжки на проплату виконаної роботи не проходили в казначействі.

І ось нарешті, завдяки співпраці селищного голови Філіпенка С.І. та керівника філії «Знам’янський райавтодор» ДП «Кіровоградоблавтодор» Маковія Л.М. нещодавно було продовжено заплановані роботи.

«Мешканці смт. Знам’янка Друга пишаються своїм селищем, радіють, коли щось з’являється нове, коли чисті вулиці. Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити нашу спільну домівку ще сучаснішою та комфортнішою. На жаль, коштів на все не вистачає, але всі надходження ми спрямовуємо туди, де це на даний час потрібно. Дуже сподіваюсь, що односельці теж будуть робити все, щоб наше селище було чистим та гарним. А новий тротуар в першу чергу дуже потрібний дітям, які йдуть до школи, і всім жителям, які мешкають в селищі. І я дуже вдячний Маковію Л.М., який зрозумів нашу проблему і пішов нам назустріч » - розповів селищний голова Філіпенко С.І.

Бригада філії «Знам’янський райавтодор» під керівництвом майстра Ю. Ковпатюка у складі О. Бабкіна, С. Кварталова, Т. Зосименко, В. Наконечного, І. Мостового на совість працювала, щоб виконати всі роботи до настання холодів та дощів.
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 991 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты