П`ятниця, 26.04.2024, 16:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 24 » В смт. Знам’янка Друга розпочато роботу щодо впорядкування території та приведення у охайний вигляд селища
10:55
В смт. Знам’янка Друга розпочато роботу щодо впорядкування території та приведення у охайний вигляд селища
 
12
З настанням сприятливих погодних умов в смт. Знам’янка Друга розпочато роботу щодо впорядкування території та приведення у охайний вигляд селища.

Наприкінці лютого поточного року на засідання голів вуличних комітетів винесено питання стосовно санітарного стану селища. З метою наведення чистоти  в селищі було наголошено на необхідності проведення роботи з мешканцями вулиць, прийнятті активної участі мешканців в суботниках на кладовищах та несанкціонованих смітниках. На засідання також були запрошені перевізники, з якими було обговорено питання збору та вивезення побутових відходів від приватних будинків. 

12
На початку березня в селищній раді відбулася нарада за участю селищного голови,  керівників підприємств та установ селища, підприємців. Головою санітарної комісії  селищної ради розроблені заходи та закріплені території для прибирання. Санітарною комісією у складі працівників та депутатів селищної ради будуть проведені рейди по виявленню порушників санітарного порядку. За результатами рейдів складатимуться протоколи, які будуть розглянуті на засіданнях адміністративної комісії при виконкомі селищної ради. На порушників, відповідно до статті 152 Кодексу України «Про адміністративні порушення», буде накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу від 340.00 до 1360.00 грн.

Робітники з благоустрою селищної ради Ярошевський С.А., Кучерявий В.М., Сморшкова Л.Л. сумлінно виконують роботи по прибиранню центральної вулиці Леніна. Також, до цих робіт залучені особи, засуджені до покарання у вигляді громадських робіт.

Виконавчий комітет Знам’янської Другої селищної ради звертається до голів вуличних комітетів, населення селища, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, з проханням взяти активну участь в заходах з благоустрою та наведенню належного санітарного стану біля своїх будинків та закріплених територій. 
Хотілося б наголосити, що облагородити селище можливо тільки в тому разі, якщо об’єднати зусилля всіх його мешканців від мала до велика. Відношення людей до чистоти свого міста або селища говорить в першу чергу про відношення до самих себе. Кожен повинен дбати про чистоту і порядок, як у себе в садибі, так і в населеному пункті. 



Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 948 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты