П`ятниця, 29.03.2024, 08:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 6 » В Управлінні ДСНС привітали представників «четвертої влади» з Днем журналіста
14:23
В Управлінні ДСНС привітали представників «четвертої влади» з Днем журналіста
12
3 червня, напередодні Дня журналіста, в Управлінні ДСНС відбулися урочисті заходи з нагоди свята. Інформування громадськості – справа, яка вимагає оперативності та професіоналізму, і рятувальники не з чуток знають, що кіровоградські журналісти вирізняються саме цими найкращими якостями. 

Працівники засобів масової інформації завжди мають бути на крок попереду, щоб застерегти читацьку та глядацьку аудиторію від небезпек, навчити як діяти, якщо у місті чи селі сталася надзвичайна подія. 

12
Вітаючи представників мас-медіа з професійним святом, перший заступник начальника Управління  ДСНС України у Кіровоградській області Олексій Родіонов подякував гостям за те, що пов’язали життя з журналістикою та від імені керівництва побажав збільшення читацької та глядацької аудиторії, хороших новин та зазначив, що рятувальники завжди раді співпраці заради безпеки людей. 

Грамотами Управління ДСНС цього дня нагороджувалися працівники  обласних та центральних засобів масової інформації, головні редактори районних газет, а також Знам’янчани, завідуюча відділом інформації Знам’янської редакції газети «Знам’янські вісті» 
12

Світлана Куликова, редактор газети «Сільське життя» Катерина Матко, відповідальний за напрямок пропаганди та агітації Знам’янського МРВ У ДСНС  в області Юрій Шмалько.

 

 
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты