Субота, 18.05.2024, 20:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 25 » У загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулося свято Останнього дзвоника для учнів 1-9 та 10 класів
13:12
У загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулося свято Останнього дзвоника для учнів 1-9 та 10 класів
 
12         У загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник. Святковість та урочистість панували в школах міста. Для школярів розпочалась чудова пора канікул.
Із успішним завершенням навчального року учнівські, батьківські і вчительські колективи Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка , ЗНЗ № 4, ЗНЗ № 7 привітав міський голова Ігор Крижановський. Він висловив свою повагу освітянам міста за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами як вихованців, так і учнів на різних рівнях – від місцевого до державного.   
12          Ігор Борисович зауважив, що він гордий за рідне місто, яке йому дуже подобається. Мер побажав усім учням здійснення всіх мрій та добре відпочити влітку. Учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 з закінченням навчального року також привітали начальник міського відділу освіти В.Сиромятніков та селищний голова смт.Знам'янка Друга С.Філіпенко.
12         Участь у святі останнього дзвоника в різних навчальних закладах Знам'янки взяли представники місцевої влади. Секретар міської ради Андрій Тесленко побував у навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей", перший заступник міського голови Володимир Джулай привітав школярів та педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, заступник начальника міського відділу освіти Микола Семенков взяв участь в урочистій лінійці з нагоди завершення навчального року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 821 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты