Вівторок, 23.04.2024, 19:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 2 » В Знам’янці назвали електровоз а честь Героя АТО - знам’янчанина Дмитра Валерійовича Кісліченка
13:51
В Знам’янці назвали електровоз а честь Героя АТО - знам’янчанина Дмитра Валерійовича Кісліченка
12
Відсьогодні на залізничних коліях Кіровоградщини курсуватиме електровоз, названий на честь Героя АТО - знам’янчанина Дмитра Валерійовича Кісліченка. 
Дуже символічно, що мітинг з нагоди присвоєння імені загиблого Героя АТО електровозу відбувався напередодні  Дня Залізничника і місцем його проведення було обрано саме залізничний вокзал. Адже Дмитро  перед тим, як вирушити на Схід захищати свою країну, працював помічником машиніста електровоза цеху експлуатації.

Вшанувати пам`ять загиблого прийшли представники міської влади, дирекції залізничних перевезень м.Знамянка, депутати міської ради, колеги, рідні, друзі, громадські активісти.
12

Розпочався мітинг з хвилини мовчання. З болем у серці начальник виробничого підрозділу Знам’янської дирекції залізничних перевезень  Матвієнко Володимир Васильович сказав, що наш обов’язок – пам’ятати усіх героїв, хто не повернувся зі Сходу, хто не встиг удосталь пожити разом зі своїми рідними,не дорадів,не докохав, але встиг виконати свій громадянський обов’язок, захищаючи країну.

«Сьогодні ідуть з життя найкращі, навіки перестають битися їхні молоді серця. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє. Цей електровоз  буде нам завжди нагадувати, якою ціною ми здобули право вільно жити у своїй країні» - зазначив у своєму виступі міський голова Філіпенко Сергій Іванович.

«Ми зібралися сьогодні тут, аби вшанувати пам’ять Героя  української сучасності, пам’ять нашого земляка, того, хто в час найбільшої небезпеки для держави став на заваді ворожим планам, пожертвувавши найдорожчим – життям! Дмитро не готувався бути Героєм, але став ним заради Батьківщини… Він віддав життя заради того , аби ми жили», - зазначив у своєму виступі начальник виробничого підрозділу локомотивного депо Знам’янка Бриков Олександр Валентинович.
12

«Ніщо вже не може зменшити біль втрати сина, брата, друга, учня.  Сьогодні я низько схиляю голову перед родиною Героя і дякую за сина, чоловіка якого вони виховали справжнім патріотам, захисником своє країни» – підкреслила у своєму виступі голова Знам’янської територіальної профспілки організації залізничників і транспортних будівельників України, депутат міської ради Семиніна Людмила Іванівна.


Довідка:
Дмитро Кісліченко народився 23.04.1986 року в місті Знам’янка. Після закінчення загальноосвітньої школи №1 вступив до Знам’янського професійно-технічного училища № 12 за спеціальністю помічник машиніста електровоза, яке закінчив у 2004 році. 26 серпня 2004 року був прийнятий в локомотивне депо Знам’янка на посаду помічника машиніста електровоза цеху експлуатації де і працював до травня 2008 року.
З 23 травня 2008 по 16 квітня 2009 проходив строкову військову службу в Збройних Силах України. Після служби в Збройних Силах України продовжував працювати в локомотивному депо Знам’янка на посаді помічника машиніста електровоза цеху експлуатації до липня 2015 року.
12

За час роботи в локомотивному депо Знам’янка Кісліченко Дмитро Валерійович зарекомендував себе досвідченим, вольовим, вимогливим до себе, працелюбним, дисциплінованим працівником. В складних ситуаціях міг прийняти доцільне рішення та виконати поставлене завдання. У роботі виявляв ініціативу та високий рівень професійних знань, застосовував на практиці здобуті навички та досвід роботи.

Серед товаришів по роботі та керівництва локомотивного депо користувався повагою та авторитетом за професіоналізм та знання своєї справи.

27 липня 2015 був призваний на військову службу за мобілізацією.

Дмитро  загинув за свободу і незалежність України  9 червня  2016 року.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1213 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты