П`ятниця, 29.03.2024, 16:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 2 » В Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка відбувся урочистий випускний вечір
14:53
В Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка відбувся урочистий випускний вечір
12
31  травня 2017 року в  Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка  відбувся  урочистий випускний вечір.   

Позаду залишилися хвилюючі моменти екзаменів, конкурсів та концертів. Свято випускників школи «Музика мого дитинства» був  приурочений до Дня Міжнародного  захисту дітей. 

У цей день 19 випускників  закладу отримали свідоцтва про здобуття початкової спеціалізованої мистецької освіти, одна з них  Шамаль Дар’я   отримали свідоцтво з відзнакою  та грамоту за відмінне навчання та активну участь у творчому житті школи. 
12

Ще 11   випускників отримали грамоти за активну участь у творчому житті школи.  На свято завітало багато гостей, батьків та учнів.  

У цей урочистий день учнів школи привітали: начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М.,   директор щколи Івасенко С.В.,заступник директора з НВР Яблуновська Н.А., завідуюча фортепіанним відділом Тазітдінова Я.Ю. 
12

З найтеплішими привітаннями та словами подяки до випускників та їх наставників звернулася мати випускниці Толкуща Любов Вікторівна. 

А випускники подарували всім присутнім свій останній прощальний концерт. На завершення  заходу відбувся традиційний запуск повітряних кульок 
12

Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень. Новий рік покаже, як повернулися дороги сьогоднішніх випускників, але відомо точно, що ті найсильніші, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до коханої школи і вчителів, які ввели їх в світ мистецтва! 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты