Неділя, 19.05.2024, 07:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 7 » Ваше милосердя допоможе йому вижити
17:39
Ваше милосердя допоможе йому вижити
 
12         Кожна дитина заслуговує на щасливу родину, люблячу і найкращув світі матусю, турботливого й трішки вимогливого татуся, слухняних братиків та сестричок, уважних дідуся й бабусю. Та, на превеликий жаль, не всі батьки усвідомлюють, що саме від них залежить майбутнє дитини.
Втім, на долях таких дітей зарано ставити хрест, адже обов’язково знайдеться людина з добрим серцем. В народі кажуть: не ті батьки, що народили, а ті, що виховали…
Шановні мешканці нашого міста, Вашої допомоги потребує п’ятирічний Міняйленко Микита. Хлопчик, який виховується в дитячому будинку сімейного типу Бутейкіних (Кировоградський район, с.Покровське), потребує термінової операції.
У два рочки хлопець з’їв гранули марганцю, чим пошкодив собі всі дихальні шляхи, стравохід, випалив трахею, порожнину рота, його нижня губа просто приросла до ясен. Медики дивувалися, як він вижив.
Зі слів батьків-вихователів для одужання дитини необхідне хірургічне втручання, яке здійснюють спеціалісти в галузі охорони здоров’я за кордоном. Стан хлопчика важкий, тому лікування потрібне термінове.Але, на превеликий жаль, подібні операції в Україні не робляться, лише за кордоном,і коштують шалену купу грошей. Цих фінансів у родині поки немає, тож операція відкладається на невизначений термін.
Батьки просять небайдужих людей допомогти у лікуванні. Адже саме від вас, вашого милосердя, залежить, чи житиме хлопчик, чи бачитиме поряд маму і тата, чи посміхатиметься життю.
Реквізити , куди можна переказати кошти:картковий рахунок матері-виховательки Бутейкіної Світлани Сергіївни 4627 0812 1867 5150, ВАТ «Приватбанк».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты