Четвер, 25.04.2024, 12:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 13 » Вдалий спортивний старт
14:19
Вдалий спортивний старт
 
12          Нещодавно в нашому місті   під патронатом міського голови Крижанівського І.Б.,секретаря міської ради, голови Знам’янської міської організації Партії регіонів Тесленко А.В,сектору в справах сім’ї та молоді Знам’янського міськвиконкому (завідуюча Бабаєва С.М.) відбувся Чемпіонат Кіровоградської області з панкратіону. В змаганнях прийняли участь 97 спортсменів з Кіровограда, Знам'янки, Новгородки , Олександрії, Долинської, команди - бойового самбо, дзюдо,панкратіону та бойового багатоборства, у вікових категоріях 2001- 1994 років народження та старші. Змагання виявились захоплюючими для глядачів і досить напруженими для спортсменів, які намагались показати усе своє вміння яке вони надбали під час тренувального процесу для перемоги на даному турнірі. Спортсмени змагались у чотирьох розділах: граплінг-гі (боротьба у кімоно),граплінг ноу-гі (боротьба у шортах і щільній футболці), агон (поєдинки без ударів руками у голову) та комбат граплінг(поєдинки без обмежень). Знам’янську команду в складі 10 спортсменів представляли вихованці первинного осередку МСТК ТСОУ Знам’янського міського осередку Всеукраїнської Федерації військово-спортивного багатоборства та Федерації панкратіону України - клубу єдиноборств «Піт-файтер»,які в котре довели, що Знам’янська школа панкратіону є однією з кращих в області. Тож в особистому заліку наші бійці посіли наступні місця: у наймолодшій віковій категорії 2001-2002 років народження,розділ агон вага до 28 кг.  
12         І місце Шанта Артем,він також був нагороджений кубком у номінації «Самий швидкий бій» перемігши за 28 секунд задушливим прийомом, І місце Хоренженко Олександр вага до 39кг. Вікова категорія 1997-1998 р.н. розділ агон вага до 60кг. ІІ місце Пшеничний Олександр,вага до 70 кг. ІІ місце Іванов Денис. Вікова категорія 1995-1996 р.н. вага до 55 кг. Колебіденко Богдан розділ комбат граплінг І місце,розділ агон ІІ місце,Костів Дмитро розділ агон ІІІ місце,розділ граплінг-гі ІІ місце. Триразовими чемпіонами Кіровоградської області в усіх розділах стали Григорян Арман вага до 65 кг. та Ільїн Владислав вага до 70 кг. Вікова категорія 1994 р.н. та старші вага до 75 кг. розділ граплінг-гі І місце Савкунов Дмитро і ІІІ місце у вазі до 80 кг. Особливо хочеться відмітити Григоряна Армана який виступав у розділі комбат граплінг на вікову категорію вище й не знітившись перед більш старшими та досвідченішими спортсменами склав їм гідну конкуренцію та завоював золоту медаль,а також Ільїна Владислава який був нагороджений кубком у номінації «Абсолютний Чемпіон». За підсумками змагань Григорян Арман виконав норматив кандидата в майстри спорту України з панкратіону. Тож в котре вітаємо наших спортсменів з перемогою, побажаєм їм здоров’я, наснаги у здоланні нових спортивних вершин, та й в подальшому прославляти наш рідний край нашу Знам’янку. За підсумками змагань буде сформована збірна команда Кіровоградської області для участі у чемпіонаті України який пройде в м. Біла Церква 16-18 лютого.
12         Знам’янський клуб єдиноборств «Піт-Файтер» висловлює щиру подяку міському голові - Крижановському І.Б.,секретарю міської ради, голові міської організації Партії регіонів - Тесленко А.В. за всебічну допомогу та небайдужість до розвитку спорту у нашому місті. Велика подяка приватному підприємцю – І.Матвєєву,О.Щаві за фінансову допомогу при проведенні змагань,начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка - підполковнику Данилову А.В. за сприяння та підтримку клубу,а також директору магазину «Євробуд» Довбенко І.О,приватному підприємцю - Озеряному В.А. за постійну допомогу у розвитку клубу.

Олексій Слуцький
голова Знам’янського клубу єдиноборств «Піт-Файтер»

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты