Середа, 24.04.2024, 23:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 21 » Великодня хенд-мейд листівка для воїнів АТО
08:34
Великодня хенд-мейд листівка для воїнів АТО
12
Напередодні найбільшого християнського свята Великодня, бібліотекарі міської бібліотеки-філії №1 запросили до бібліотеки на майстер-клас по виготовленню великодніх листівок для воїнів АТО, учнів 5-Б класу  ЗОШ№4 (кл. керівник Прудка Л.С.).

Працівники бібліотеки  Холодова О.В., Алефірова С.М., познайомили дітей з новим декоративно-прикладним мистецтвом кірігамі, в якому використовується розрізання та складання паперу в процесі виготовлення виробу. 

12
Техніка застосовується для дизайну інтер'єру, виготовлення подарунків, в тому числі дуже оригінальних і вишуканих листівок. Вітальні листівки вийшли привабливі і яскраві! З іншим видом мистецтва – квілінг учні познайомилися на практиці,коли виготовляли візерунки з паперових  стрічок для оздоблення листівок. Милі листівки  зроблені своїми руками, завжди приємно дарувати і отримувати в подарунок. 
   Такий вид творчості не тільки піднімає настрій, але і позитивно впливає на дрібну моторику. Діти з великим задоволенням передали потужний заряд психологічної підтримки у вигляді привітань і теплих побажань до Великодня для захисників Вітчизни. Повага, гордість, вдячність, визнання, турбота, які ми відчуваємо до наших героїв-захисників здатні підняти й примножити їх бойовий дух і витривалість.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 916 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты