Четвер, 09.05.2024, 01:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 5 » Ветерани-колишні керівники під час засідання клубу "Діалог" відвідали підприємсво "ГЕОІД"
15:00
Ветерани-колишні керівники під час засідання клубу "Діалог" відвідали підприємсво "ГЕОІД"
 
12         5 травня 2013 року у залі засідань міськвиконкому за участю міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради А.Тесленка відбулося чергове засідання клубу «Діалог» - ветеранів-колишніх керівників, під час якого були розглянуті важливі питання життєдіяльності міста.
Начальник відділу архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Качанов І.О. ознайомив із проектом генерального плану міста, який був затверджений міською радою 31 травня поточного року.
Ветеранів-керівників голова міської ради організації ветеранів України Ганна Бабійчук ознайомила із підсумками проведеного Пленуму та зосередила увагу присутніх на підготовку до відзначення 70- річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні та святкування 1 жовтня Дня ветерана.
12         В.Мацко, колишній голова міської ради, член громадської ради ознайомив із питаннями, які від імені міської ветеранської організації запропоновано для розгляду на засіданнях ради, звернувши увагу на блок питань соціального спрямування.
Друга частина зустрічі клубу «Діалог» , яка проходила під керівництвом М. Василашка, колишнього мера міста, а сьогодні керівника клубу «Діалог», пройшла в теплій, дружній атмосфері на діючому підприємстві «ГЕОІД», яке вже відоме в багатьох областях України та за її межами.
12         Керівник підприємства Сергій Вікторович Кліпацький зі своїм дружнім колективом , який налічує 200 працівників, зробили для міста Знам’янки непередбачений розвиток в галузі виробництва необхідних товарів, в тому числі пластикових вікон та інших виробів.
Ветерани-керівники висловили велику вдячність Сергію Вікторовичу та його колективу за великі досягнення і створення робочих місць для знам’янчан. Ми всі пишаємося, що Сергій Вікторович нещодавно отримав велику державну нагороду – «Орден за Заслуги», впроваджуючи нові технології у сучасне виробництво – зазначила Г.Бабійчук під час екскурсії по підприємству.
Зустріч закінчилася, але враження у ветеранів-керівників будуть зігрівати серця, передаватися в родинах і мають надію, що Знам’янка буде розвиватися і залишиться містом обласного підпорядкування.
12         Голова міської ради організації ветеранів України Ганна Бабійчук подякувала всім організаторам, за теплу зустріч і пам’ятні сувеніри підприємства «Геоїд» рекламного характеру діяльності підприємства та керівнику ПП «Орбіта» С.Постиці за наданий транспорт для супроводження ветеранів до підприємства «ГЕОІД».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 919 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты