Понеділок, 22.07.2024, 12:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 31
Гостей: 31
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 29 » VІ Відкритий обласний чемпіонат з військово – спортивних багатоборств
07:32
VІ Відкритий обласний чемпіонат з військово – спортивних багатоборств
12
   Вже традиційним стало проведення у Знам’янському МСТК ТСО України відкритих обласних чемпіонатів з військово – спортивних багатоборств. 25 квітня 2015 року такі змагання відбулися вже вшосте.
   Нині в Україні нелегкі часи. Тисячі патріотів нашої держави зараз знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Тисячі воїнів віддали своє життя, виконуючи свій обов’язок громадянина та патріота, щоб наші діти жили у вільній країні. Серед них багато наших земляків – кіровоградців. Тому VІ Відкритий обласний чемпіонат з військово – спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів, військово – спортивних клубів та об’єднань Кіровоградської області присвятили вшануванню пам’яті загиблих під час проведення АТО.
   Настоятель Свято – Параскевинського храму ієрей Георгій Колебіденко відслужив заупокійну літію пам’яті загиблих у АТО солдатів, всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у боях воїнів.
   Помірятися силами та показати свої вміння прибули 21 команда вихованців навчальних закладів та військово – патріотичних клубів з м. Знам’янки (команди №1, №2 та команда дівчат від Знам’янського МСТК ТСОУ, команда ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей №3»), «Щит» ЗШ №3) , м. Жовтих Вод Дніпропетровської області (ВПК «Афган»), м. Олександрії (команди ВПСК «Захист» №1, №2 та три команди від ДГО «Фізкультурно – спортивний клуб «Школа розвідників»), команди «Сокіл» - Кірін №1, №2, №3 з м. Кіровограда, команда від Кіровоградського територіального підрозділу «Інгул» та від Кіровоградського госпіталю ветеранів війни, три команди від Світловодського Центру військово – патріотичного виховання та команда Пантаївської школи – інтернату.
   Теплими словами привітань звернувся до спортсменів директор Знам’янського МСТК ТСО України В. Колебіденко. Володимир Олександрович щиро радів з того, що з кожним роком кількість учасників змагань збільшується, спортсмени стають більш підготовлені, а це підвищує престиж перемоги.      Приїжджають юнаки та дівчата не тільки з Кіровоградщини, а й з інших областей. В. Колебіденко зазначив, що все частіше дівчата не поступаються на рубежах змагань хлопцям, а інколи навіть перемагають. Матеріальна база Знам’янського МСТК ТСО України – наявність спортивного майданчика, тиру, навчальної зброї - дозволяє провести таку першість на високому рівні. 
12
Вітали учасників Чемпіонату та бажали високих здобутків Герой України, командир ІІ загону ІІІ полку спецпризначення полковник Трепак О.С., голова Всеукраїнського дитячого патріотичного об’єднання «Майбутнє України» Мальчин Г.В., голова Кіровоградської обласної організації ТСО України Титенок Н.М., голова Кіровоградської обласної організації УСВА В.М. Остащук, заступник військового комісара Знам’янсько – Олександрівського ОМВК майор Курільний О.В., начальник відділу молоді та спорту Знамянської міської ради Ладожинська Р.А.
   Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України не один рік співпрацює з Кіровоградською в/ч А – 0680 в організації пізнавальних екскурсій, показових виступів, змагань. Цього разу офіцери цієї військової частини представили до уваги юних спортсменів та глядачів виставку зразків зброї, що знаходиться на озброєнні української армії. Бійці ІІ загону спеціального призначення, командиром якого є полковник Трепак О.С., розповідали про технічні характеристики кожного виду зброї та проводили ко
12роткі практичні навчання.
  Особливо хвилюючим для молоді було те, що суддівську команду складали учасники АТО, незалежні судді з числа особового складу офіцерів ІІІ окремого полку спеціального призначення Кіровоградської в/ч А0680. 
Змагання проходили на п’яти рубежах:
• неповне розбирання та складання автомата АК – 47;
• спорядження магазину автомата АК – 47 патронами;
• стрільба зі страйкбольного автомата;
• спортивне метання ножів;
• метання гранати.
  Метання гранати та стрільба з автомата були наближені до реальних бойових умов: у справжній солдатській касці, бронежилеті та муляжем гранати РГД – 5. Змагання оцінювалися за критеріями військової підготовки.
  У підсумку змагань V командне місце виборола команда ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей №3» (тренер С. Комарь), ІV місце - команда «Сокіл – Кірін – 1» з Кіровограда (тренер О. Капгеле), ІІІ місце - команда дівчат від Знам’янського МСТК ТСО України (тренер Б.Колебіденко), ІІ місце – ВПК «Афган» з Жовтих Вод (тренер С. Іщенко), а переможцями стала команда хлопців Знам’янського МСТК ТСО України (тренер О. Мазур).
   Всі переможці були нагороджені дипломами Знам’янського МСТК ТСО України, медалями, кубками.
   Організатори подбали і про те, щоб спортсмени та гості змогли відновити свої сили, скуштувавши смачної гречаної каші та зеленого борщу з польової кухні. 
   Щиру подяку висловив директор Знам’янського МСТК ТСОУ Колебіденко В.О. командиру військової частини А – 0680 полковнику В. В. Пікуліну, командиру ІІ загону ІІІ полку спецпризначення полковнику О.С. Трепаку, заступнику військового комісара Знам’янсько – Олександрівського ОМВК майору Курільному О.В., офіцерам – суддям на рубежах змагань, спонсорам за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді та оборонно – прикладних видів спорту в Кіровоградській області, за допомогу в організації Чемпіонату. 


І.І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 928 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты