П`ятниця, 03.05.2024, 11:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 26 » Від профілактики – до здорового суспільства!
10:21
Від профілактики – до здорового суспільства!
  
12У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента В.Ф.Януковича щодо реформування галузі охорони здоров’я міський голова І.Б.Крижановський взяв участь у нараді, з питань діяльності Центру ранньої діагностики Знам’янської центральної районної лікарні, яка відбулася в Знам’янській райдержадміністрації.

На нараді були присутні лікарі Знам’янської ЦРЛ та лікарі амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Головний лікар ЦРЛ І.Б.Муравський підвів підсумок роботи діагностичного центру за минулий рік, розповів про переваги обстеження хворих в умовах центру.
   
12 
Протягом минулого року для придбання сучасної діагностичної апаратури витрачено 1млн. 200 тис.грн. ще 200 тис.грн. витрачено на ремонт техніки. За час існування центру кількість відвідувань склала 113 тис., відбулося 16 виїздів у села району. Із захопленістю розповідали про свої напрямки роботи лікар-рентгенолог – Стонога Валентина Олександрівна, лікар функціональної діагностики – Харченко Юна Олександрівна, завідуюча відділенням клінічної діагностики – Свірідова Тетяна Антонівна, лікар УЗД – Гаркавий Ігор Анатолійович. Всі лікарі акцентували увагу на перевагах обстеження хворих у сучасних умовах. 

Та справжньою сповіддю став несподіваний виступ завідуючого кардіологічним відділенням – Савченка Сергія Григоровича. Лікар розповів про те, що навіть при існуючий техніці, треба звертати більше уваги на залучення молодих спеціалістів та підвищення кваліфікації медперсоналу, про те, що потрібно ще багато якісної та необхідної апаратури. Сергій Григорович зауважив: «Ми – знам’янчани! У нас все повинно бути найкраще!».

Підводячи підсумки наради, І.Б. Крижановський наголосив, що створення центрів ранньої діагностики та покращення їх матеріально-технічної бази є неодмінною умовою реформування медичної галузі. Підвищення якості надання медичних послуг, запровадження ранньої діагностики захворювань – основні завдання Президента України владі на місцях. Міський голова звернувся до лікарів з завданням, залучити до профілактичної діагностики 100% мешканців міста та району, що дасть змогу попередити хвороби, запобігти розвитку захворюваності, лікування стане більш прогнозованим та ефективним!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты