П`ятниця, 29.03.2024, 03:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 10 » Від уроків мужності до флеш-мобів та брейн-рингів. Шкільні парламенти міста Знам'янки вже готуються відзначати День Соборності країни
13:20
Від уроків мужності до флеш-мобів та брейн-рингів. Шкільні парламенти міста Знам'янки вже готуються відзначати День Соборності країни
12
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню Дня Соборності України. 

Цього року у приміщенні виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбудеться урочистий захід в новому форматі з презентаціями, сценічними постановками, співами та віршами. 

Так відзначать державне свято   День Соборності України шкільні парламенти міста.  Свої таланти продемонструють 6  шкільних парламентів  міста, на чолі з президентами шкіл. Родзинкою стане дрес-код свята – усі запрошені мають прийти у вишиванках.

З цією метою президентам шкільних парламентів потрібно   організувати та провести:  презентацію історико-літературних композицій,  підготовлених у програмі Power-Point  з супроводом до Дня Соборності України, пов’язану з історією  українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України,    виховання у громадян патріотизму, поваги до державних символів України; сценічну постановку на тему "Соборність України" та  музичний номер.

Під час заходу   звучатимуть українські вірші та пісні. Школярі,  в такий спосіб, зможуть дізнатися більше про історію Дня Соборності.  

Родзинкою заходу стане   літературно-історичний брейн-ринг.  

Також,     під час заходу у фойє  виконавчого комітету будуть організовані   виставка - конкурс творчих робіт «Яким я бачу майбутнє моєї держави» та виставка дитячих малюнків  « Мій рідний край, моя земля», де кращі роботи будуть відзначені призами.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/8

Кировоград: новости и сайты