П`ятниця, 19.04.2024, 02:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Відбулась робоча зустріч міського голови І.Крижановського з народним депутатом України О.Єдіним
16:01
Відбулась робоча зустріч міського голови І.Крижановського з народним депутатом України О.Єдіним
12     30 листопада 2011 року відбулась робоча зустріч міського голови І.Крижановського з народним депутатом України О.Єдіним. Під час зустрічі було розглянуто питання щодо формування міського бюджету. Нинішня розмова Олександра Йосиповича та міського голови Ігоря Крижановського, не залишила без уваги саме болюче та проблемне питання нашого міста - реорганізації залізничного транспорту у місті Знам'янка. 
Ніде правди діти, сьогодні якби охарактеризувати стан знам’янських залізничників, то найбільш характерним було б слово – тривожний. Непокоять зміни, які відбуваються у зв’язку з реформуванням залізниці та перші кроки щодо послаблення Знам’янської дирекції залізничних перевезень, а саме: зменшення людських, фінансових і матеріальних ресурсів. За наслідками неодноразових зустрічей з трудовими колективами залізничників міста Знам'янка, народний депутат України О.Єдін провів ряд зустрічей з керівництвом Укрзалізниці, під час яких було доведено до їх відома всі проблеми залізничників міста та ситуація, яка склалася у місті Знам'янка на залізничному транспорті.
Міський голова та народний депутат України вирішили провести 9 грудня 2011 року зустріч з працівниками залізничного транспорту за участю начальника Одеської залізниці М.Луханіна.
Народний депутат України О.Єдін пообіцяв і надалі сприяти у вирішенні нагальних проблем міста. Міський голова подякував під час розмови Олександру Єдіну за допомогу під час вирішення нагальних для міста питань на державному рівні та висловив надію на подальшу співпрацю.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты