Четвер, 02.05.2024, 01:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 21 » Відбулась вісімнадцята позачергова сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
11:07
Відбулась вісімнадцята позачергова сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12          18 листопада 2011 року відбулася позачергова вісімнадцята сесія Знам’янської міської ради
шостого скликання. На початку сесії міський голова Ігор Борисович Крижановський привітав депутатів - іменинників з днем народження. Міським головою було представлено депутатам міської ради начальника Знам'янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській областиі Андрія Євгеновича Крищенка, який надав інформацію щодо роботи відділу. Зупинився на питанні подальшої співпраці з органами місцевого самоврядування. Депутати міської ради розглянули 14 питань.    
12           Серед розглянутих питань "Про звернення депутатського корпусу Знам’янської міської ради шостого скликання до Президента України В.Януковича, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України", враховуючи звернення трудового колективу вагонної дільниці станції Знам’янка, резолюцію мітингу жителів міста 7 листопада поточного року стосовно виводу структурних підрозділів Одеської залізниці м.Знам’янка з підпорядкуванням станції Шевченко було вирішено звернутися до Президента України В.Януковича, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України стосовно рішення керівництва Одеської залізниці про об’єднання вагонних дільниць. Враховуючи рішення міської ради від 28 жовтня 2011 року №410 «Про створення відділу земельних питань»,міська рада затвердила Положення про відділ земельних питань. На виконання державної програми «Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів» з Державного бюджету України виділено на 2011 рік кошти на закупівлю житла для воїна-інтернаціоналіста, інваліда війни третьої групи Аністратенка Сергія Миколайовича. З метою проведення конкурсних торгів по закупівлі житлової квартири для Аністратенка Сергія Миколайовича є необхідність визначитися щодо головного розпорядника коштів по місту Знам’янка. 
12            Рішенням міської ради було вирішено визначити управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради головним розпорядником державних коштів, виділених з Державного бюджету України на 2011 рік по закупівлі житлової квартири для воїна-інтернаціоналіста, інваліда війни третьої групи Аністратенка Сергія Миколайовича та дано доручення управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач.Н.Брунцвік) провести конкурсні торги по закупівлі житлової квартири згідно діючого законодавства та відповідно до вимог, зазначених у листі Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України від 02.11.2011р. №3423/02/12-11. Щодо питання затвердження порядку набуття прав на землю на конкурентних
засадах (аукціоні) в місті Знам’янка з метою впровадження відкритих економічних методів регулювання земельних відносин, вдосконалення процедури набуття прав на землю для містобудівної діяльності , міська рада затвердила порядок набуття прав на землю на конкурентних засадах (аукціоні) в місті Знам’янка та відкриття в Управлінні Державного казначейства у місті Знам’янка рахунок для обслуговування земельних торгів (аукціону). Інформацію про результати виконання у 2011 році Міської програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2009–2013 роки, міська рада прийняла до відома.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 811 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты