Неділя, 28.04.2024, 07:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 25 » Відбулася зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС
16:44
Відбулася зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС

   
12         25 квітня напередодні 27-х роковин Чорнобильської катастрофи у залі засідань міськвиконкому керуюча справами міськвиконкому Наталія Олександрівна Тесленко зустрілася з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Під час зустрічі начальник управління соціального захисту населення Молін Олександр Сергійович інформував про стан соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС; начальник відділу з призначення пенсій управління пенсійного фонду у м.Знам’янка та Знам’янському районі Дякова Олена Михайлівна розповіла присутнім про пенсійне забезпечення осіб, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. Про стан медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС розповіли Мельничук Михайло Володимирович, завідуючий поліклінічним відділенням центральної районної лікарні, Чичеркова Тетяна Олексіївна, лікар «Відділкової лікарні ст. Знам’янка» Одеської залізниці. Про забезпечення ліками - завідуюча аптекою №240 Слободніченко Олена Борисівна, про забезпечення житлом – начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Юрій Володимирович.
12         Ліквідатори порушували питання забезпечення житлом, безкоштовними ліками, санаторно-курортним оздоровленням, справедливих пенсійних виплат для вдів чорнобильців.
Керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна запросила ліквідаторів взяти участь у міських заходах 26 квітня поточного року.  
12         Звернула увагу на активізацію роботи міської громадської організацій «Союз-Чорнобиль». Запевнила, що всі відповідальні посадові особи за вирішення питань чорнобильців, будуть зосереджуватися на проблемах окремої людини, а через неї і всіх тих, хто зазнав радіаційного впливу або іншої шкоди. «Давайте працювати спільно, спільно вирішувати питання учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, не залишати без уваги кожного, хто потребує уваги на піклування», - з такими словами звернулася Наталія Олександрівна до присутніх.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 957 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты