Субота, 18.05.2024, 23:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 28 » Відбулася 25 сесія Знам’янської міської ради шостого скликання
09:48
Відбулася 25 сесія Знам’янської міської ради шостого скликання

 
12         25 травня 2012 року відбулася 25 сесія Знам’янської міської ради.
На початку сесії міський голова І.Крижановський нагородив Подяками Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради меценатів, які взяли активну участь у ремонті палат в обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни: голову Правління Публічного акціонерного товариства" Концерн Галнафтогаз Н.Кульбіду; депутата обласної ради, Генерального директора ТОВ "ГЕОІД" С.Кліпацького; депутата міської ради, керівника ПП "Орбіта" С.Постику; депутата міської ради, керівника ПП "Фенікс" М.Тернового; депутата міської ради, керівника ТОВ "Фора-Март" О.Білієнка; депутата міської ради, приватного підприємця В.Мамалата; депутата міської ради В.Озеряного; керівника ТОВ "Цілительниця" О.Суворова; приватних підприємців: Ю.Іванова, І.Довбенка, М.Зав'ялова, В.Коваленка; керівника ТОВ "Агропродукт" В.Вітра, заступника керівника ТОВ "Агропродукт" В.Порхуна.Подяками Знам'янської міської ради були нагороджені приватні підприємці: В.Щуров, Л.Монзуль, А.Івко, О.Холявко.
         Значну допомогу  у ремонті палат в обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни надав і народний депутат України Олександр Єдін, за що був відзначений Подякою Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради.
        На порядок денний 25 сесії було винесено 26 питань, два депутатських запити: Е.Ільченка про ліквідацію пивних палаток з міського парку відпочинку та О.Смика щодо наведення належного санітарного стану на території будівництва школи №5.
 
12          Міська рада розглянула і затвердила питання, які стосувалися житлово-комунального господарства. Затверджено Програму розвитку малого підприємництва у м.Знам’янка на 2012-2014 роки, Програму розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2012-2015 роки; Програму з локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом на території м.Знам’янка; Програму з ліквідації амброзії полинолистої на території м.Знам’янка», а також низку земельних питань.
12         Міська рада відмовила ОКВП "Дніпро-Кіровоград» у звільнені від сплати земельного податку.
Також прийнято рішення "Про звернення до Президента України В.Януковича щодо відновлення дати святкування Дня залізничника у першу неділю серпня". У зверненні йдеться мова про те, що «протягом десятиріч багатотисячний колектив Знам’янського залізничного вузла, а разом з ним і все місто Знам’янка, яке по праву зветься містом залізничників щорічно, як це історично складалося впродовж тривалого часу, відзначали День залізничника у першу неділю серпня.Вже стало доброю традицією відзначати це професійне свято на високому державному рівні. Тисячі династій машиністів, поїзних диспетчерів, зв’язківців, чергових по станції, колійників та інших провідних професій, так чи інакше, пов’язали свою долю з роботою на залізничному транспорті і по праву цим пишаються.За будь-якої ситуації у країні, її економічному, соціальному та політичному житті залізничники завжди наполегливо працювали для покращення життя наших громадян. І їх волевиявлення щодо відзначення у першу неділю серпня підтверджує єдність всіх залізничників СНД та спроможність працювати єдиним фронтом на величезних просторах наших країн.»

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты