Вівторок, 16.04.2024, 10:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 21 » Відбулася чергова двадцять перша сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
09:54
Відбулася чергова двадцять перша сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко, відбулася чергова двадцять перша сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. 

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено, враховуючи депутатські запити, 52 проекти рішень. Міська рада затвердила зі змінами та доповненнями 35 рішень та підтримала 8 депутатських запитів. На сесії міської ради також прозвучало запитання від голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Миколи Макаровича Тернового щодо термінів  ліквідації стихійної торгівлі біля житлового будинку №2 по вулиці Привокзальній. Депутатські запити, що були підтримані, передано на розгляд відповідальним виконавцям, а на депутатське запитання була надана відповідь начальником відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіною про заходи, що вживаються з даного питання.

Перед початком розгляду питань порядку денного, головою міської організації політичної партії ВО «Свобода», депутатом міської ради Ю.Майбородою, була оголошена заява щодо недопустимості проведення виборів на окупованій частині Донецької та Луганської областей.

Секретар постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, депутат міської ради С.Бойко, запросила присутніх 19.11.2016 року на благодійний концерт за участю воїнів-учасників фестивалю «Пісні, народжені в АТО» на підтримку Олександра Осіпова – бійця антитерористичної операції на сході країни.

На сесії міської ради, у тому числі, були прийняті рішення: «Про внесення змін до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2016 рік», «Про доцільність надання фінансової підтримки ліквідаційній комісії Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик», які, під час затвердження, викликали жваве обговорення серед депутатів міської ради.

Затвердили депутати також рішення: «Про переведення нежитлових приміщень у житлові», «Про затвердження Статутів комунальних закладів культури у новій редакції», «Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження договорів оренди частини приміщень», «Про надання дозволу КП «Знам’янський ККП» на укладання договору оренди вантажного транспортного засобу» та інші. Взяли до відома звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року та інформацію про хід виконання міських програм.

Не набрали необхідної кількості голосів кандидатури Надії Адамович та Інни Усаченко на включення їх до складу членів виконавчого комітету міської ради.

У різному, секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко  запросила присутніх депутатів взяти участь:

у щоквартальних нарадах з головами ОСББ та ЖБК міста, головами та секретарями будинкових комітетів міста, головами квартальних комітетів міста, які відбудуться 30.11, 01.12, 02.12 поточного року відповідно. Депутат міської ради Н.Тесленко звернулася з рекомендацією про включення до питань порядку денного даних нарад питання «Про розгляд критичних зауважень, що надійшли від ОСН на попередніх нарадах у вересні»;

міських заходах  з нагоди річниці Дня Свободи та Гідності, які відбудуться о 15.00 год. 21 листопада 2016 року біля пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу і незалежність України;

26 листопада 2016 року у жалобних заходах до Дня пам’яті жертв Голодоморів. Голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк наголосив на необхідності вжиття заходів щодо належної організації та проведення  Всеукраїнської хвилини мовчання, яка запланована на цей день;

07 грудня у заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Головний редактор газети «Знам’янські вісті» Н.Коленченко звернулася до пристуніх з проханням підтримати видання та передплатити його на наступний рік. 

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 8 депутатів міської ради: С.Кліпацький, С.Постика  – відрядження, К.Пастух, А.П.Мороз – санаторно-курортне лікування, С.Гуров, О.Тітарєв, В.Озеряний  – лікарняний,  Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, 
    
Начальник відділу забезпечення
діяльності міської  ради                                                                         
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 804 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты